Michael Pas (links) en Jonas Van Geel (rechts) in 'Wat een jaar!'
Volledig scherm
Michael Pas (links) en Jonas Van Geel (rechts) in 'Wat een jaar!' © VTM

Michael Pas heeft een talent voor kikkerimitaties in ‘Wat een jaar!’

TVZaterdag 25 december om 20u25 stappen VTM-kijkers in ‘Wat een Jaar!’ mee in de teletijdmachine met Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas van Geel naar het jaar 1984. Acteur Michael Pas (55) blikt terug op hoe hij het jaar beleefde: “1984 was voor mij een prachtig jaar. Er ging een wonderlijke wereld voor mij open aan de toneelschool. In het eerste jaar mag je alleen maar dieren, planten en natuurfenomenen spelen.” Vervolgens toont hij zijn beste kikkerimitatie. 

 1. “Walter Michiels had één van de populairste acteurs kunnen worden, maar hij was een vogel voor de kat”
  Mediawatchers

  “Walter Michiels had één van de populair­ste acteurs kunnen worden, maar hij was een vogel voor de kat”

  Walter Michiels, die Pico Coppens speelde in de eerste vier seizoenen van F.C. De Kampioenen, moet worden opgenomen in de psychiatrie. Dat besliste het hof van beroep in Brussel afgelopen week. De acteur greep tijdens zijn glorieperiode naar de fles en raakte meer en meer op het slechte pad. “Hij had alles om één van de populairste acteurs te worden”, vertelt Carry Goossens (Oscar). “Maar als ik afleveringen herbekijk zie ik dat zijn pupillen soms groter waren dan anders”. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Wie is te vertrouwen in ‘Million Dollar Island’? “Als ik win, geef ik jullie de bandjes”
  TV

  Wie is te vertrouwen in ‘Million Dollar Island’? “Als ik win, geef ik jullie de bandjes”

  Op VTM2 is het gloednieuwe survivalprogramma ‘Million Dollar Island’ afgetrapt, waarin honderd wildvreemden moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. Maar ondanks dat het avontuur nog maar net van start is gegaan, wordt het vertrouwen in elkaar nu al erg op de proef gesteld. Kandidaat Tigo is van plan het spel te verlaten, maar voordat hij deze stap zet zou hij graag eens één spel meespelen. Hij vraagt aan Jan - die de kandidaten moet uitkiezen - om hem voor zijn team te laten spelen. In ruil belooft hij de bandjes aan Jan en z’n team te geven. Maar is hij wel te vertrouwen?