Marleen uit 'Lady Bouwers'
Volledig scherm
Marleen uit 'Lady Bouwers' © VTM2

Metser Marleen uit ‘Lady Bouwers’: "Ik doe deze job tot aan mijn pensioen”

TVDinsdagavond waren weer enkele straffe madammen te zien in ‘Lady Bouwers', op VTM 2. Marleen bijvoorbeeld, die tot haar pensioen op de werf wil blijven staan. En Ilse, die werkt samen met haar man als schrijnwerker. “Ik heb tenminste geen bierbuik die in de weg zit.”

 1. Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”

  “Als ik nu terugkijk naar ‘Thuis’: ik was afschuwelijk slecht. Bepaald geen natuurtalent.” Vandaag speelt Maxime De Winne (43) Quinten in ‘Familie’ en vindt hij zichzelf in alle bescheidenheid een bekwamer acteur. En ook privé heeft hij zijn bedding gevonden: hij gaat trouwen met Laurence, de moeder van zijn dochters Jeanne (7) en Lucille (4). “Vroeger bekeek ik een huwelijk meer als een verplicht nummer, gestuurd door ouders en schoonouders. Maar nu... Naast het feit dat Laurence het graag wil, ben ik er ook van overtuigd dat wij als koppel een blijver zijn”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.