Metejoor toont benen in kleedje voor ‘Waarheid, durven of doen’: “Wie verzint die opdrachten?”

TVIn de nieuwe aflevering van ‘Waarheid, durven of doen’ moeten de kandidaten van kledij wisselen. Daar vallen maar liefst vijf keien mee te verdienen en dus wordt er niet lang geaarzeld. Zo verschijnen Metejoor en Vincent Fierens allebei in een groen jurkje, het ene al wat korter dan het andere. “Ik sta voor het eerst met mijn mond vol tanden", klinkt het bij Metejoor.

2 reacties

 • J. VAN SCHUERBEECK

  1 maand geleden
  Wat een originele grap. Ik lach mij kapot !
 • Liesbeth Cuppens

  1 maand geleden
  Nu iedereen de mond vol heeft over aanvaarding zoals men is, is deze opdracht perfect gepast. Als men niet even mag lachen om een ludieke kledijwissel, dan is men wel heel erg verzuurd. Zie toch de grap in van de vraag, wat is in deze tijd nog het probleem?
 1. Emotioneel weerzien voor Lothar in ‘Klopjacht’: “Ik ben zo blij dat ik u zie”
  Play
  TV
  1

  Emotioneel weerzien voor Lothar in ‘Klopjacht’: “Ik ben zo blij dat ik u zie”

  In ‘Klopjacht’ is Lothar nog steeds alleen op de vlucht voor de speurders. Daarbij kan hij een fiets goed gebruiken. Die gaat hij ophalen bij z'n grootouders. En toevallig is ook z'n mama Anja daar, die samen met Lothar het avontuur aanging, maar al eerder geklist werd. Dat zorgt voor een emotionele hereniging, met veel tranen. “Niet opgeven, Lothar! Je moet volhouden”, klink het onder meer.