Metejoor
Volledig scherm
Metejoor © VTM

Metejoor en Jonas Van Geel worstelen met moeilijkheden in ‘Een Echte Job’: “Die patiënt ziet mij niet graag komen”

TV‘Een Echte Job’, dat brengt precies met zich mee wat de titel doet vermoeden. BV’s Metejoor en Jonas Van Geel moeten in het ziekenhuis waar zij stage lopen alle taken uitvoeren die de andere verzorgers ook doen. En dat blijkt niet altijd even makkelijk. 

9 reacties

 • victor vandesande

  4 maanden geleden
  Met deze titel geven de producers dus aan dat een" job" in de showbizz eigenlijk maar een hobby is dus geen eigenlijke job. Meer een leuke hobby. En ze hebben nog gelijk ook.
 • Rita Claes

  4 maanden geleden
  Tegenwoordig moet alles sensatie inhouden en de media is de primus op dat gebied. Ik hoop alleen maar dat de patiënten in kwestie kunnen weigeren verzorgd te worden door die BV´s. Zou bij mij 100% het geval zijn.
 • Sara Peeters

  4 maanden geleden
  Wat een commentaar we weten ook wel dat het geen professionelen zijn. Het is maar dat mensen die niets kennen v/d zorg een idee krijgen hoe het er aan toe gaat. Wees blij dat dit een topic is. De zorg heeft het al moeilijk genoeg. Respect voor de BV’s dat ze mee willen draaien. En ge moet niet zeveren bij een kijkstage moet jezelf niks kennen. Dat is enkel om te weten waar je aan begint alvorens de opleiding te beginnen. Deze BV’S hebben nog een snelcursus gedaan om een weekje mee te draaien.
 • luc boeckx

  4 maanden geleden
  Stefaan is de enige die normaal doet en die doet het ook het beste, de twee vrouwen lachen veel te veel en Norah moest haar nagels kort houden, zoals het in het echt ook moet. Jonas is juist ne jongen van 16 jaar hoe die daar staat en Metejoor moet meer doorzetten!
 • Leo De Kerf

  4 maanden geleden
  Ik vind dat niet kunnen, BV's met 0 medische opleiding of ervaring bijvoorbeeld een baxter laten steken is pure sensatie. Moest ik patiënt geweest zijn had die niet aan mijn lijf gekomen, 100%zeker. Enkel geschoold personeel is bevoegd om zulke handelingen uit te voeren.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV
  1

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.