Lieve en Aljosja & Marjolein en Mike.
Volledig scherm
Lieve en Aljosja & Marjolein en Mike. © VTM

Meteen grote liefde in eerste aflevering 'Blind getrouwd' (mét niet vertoonde beelden)

TVWelgeteld 98 minuten pure feelgoodtelevisie, mét alle reclamebreaks goed voor ruim twee uur televisieplezier. Het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ kon écht niet beter beginnen. Met één koppel waar de ‘vonk’ al bij de allereerste seconde oversloeg en met een tweede koppel waar de onhandigheid en het gebrek aan ‘wow’-gevoel pijnlijk bleek.

25 reacties

 • Erik Audenaert

  5 jaar geleden
  Dit is fake , in het bijzijn van een camera moet men doen alsof . De programmamakers stellen vooraf een scenario op . Wie trouwt er nu met een jongen of meisje die je nog nooit hebt gezien . Belachelijk programma . VTM weer zeker ?
 • Annelies Vandenbroeck

  5 jaar geleden
  Inderdaad Monique, ik vond Aljosja best een aantrekkelijke vent en nog goed lachs ook. Die vrouwen met hun 'types' altijd. Hopelijk ontvriest ze wat.
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Joske, mensen die je aanvankelijk niet aantrekkelijk vindt kan je superknap beginnen vinden als je ze leert kennen. Raar maar waar.
 • monique dewaele

  5 jaar geleden
  had bij Aljosja en Lieve hetzelfde gevoel als vorig jaar bij Tine en Ben - iedereen heeft het over dat het uiterlijk het belangrijkste is enz enz maar ondanks het feit dat ik sommige mannen vriendelijk vind betekent het nog niet dat ik wil kussen of sex hebben . Ik begeep Tine, ik begrijp Lieve en dit heeft niets met oppervlakkigheid te maken of de man in kwestie. Mike en Marjolein gaan iets te snel -
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Ik had al een goed gevoel bij de M&M’s bij de gesprekken, vòòr de kleren en de make up... et voilà! Coup de foudre! Jeej! Heerlijk om zien!