“Met zeven lagen kleding in sauna van 90 graden”: Cindy Dandois gaat diep om twee kilo af te vallen in ‘Battlecat’

TVKooivechtster op wereldniveau, Cindy Dandois (37), weegt op de avond voor haar officiële weging nog twee kilo te veel. En die probeert ze er op een drastische manier vanaf te krijgen, door met zeven lagen kleding in een sauna met een temperatuur van 90 graden Celsius te kruipen. Samen met de steun van haar dochter Lola gaat Cindy diep, heel diep. Dat is te zien in het VTM 2-programma ‘Battlecat' van programmamaker Luk Wyns.

2 reacties

 • Severine Degreef

  2 maanden geleden
  Speciale madam. Ik weet niet goed of ik hier nu bewondering voor heb of compassie voor voel.
 • Lisa Carpentier

  2 maanden geleden
  Gekker kan het echt niet.
 1. Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinterklaasshow’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”
  Play
  Showbizz
  47

  Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinter­klaas­show’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”

  Een verrassing van formaat voor alle K3-fans. Tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis werd plots duidelijk dat niemand minder dan Marie Verhulst (27) de meidengroep dit weekend vervolledigt. Onlangs raakte bekend dat ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede tijdelijk de fakkel overneemt van K3'tje Hanne Verbruggen - die net mama werd -, maar die vervanging geldt enkel voor Nederland.
 2. Spelprogramma ‘De verraders’ krijgt een Amerikaanse versie, Britse versie is momenteel op tv
  TV

  Spelpro­gram­ma ‘De verraders’ krijgt een Amerikaan­se versie, Britse versie is momenteel op tv

  Het Nederlandse spelprogramma ‘De verraders’ breidt uit naar het buitenland. Na het enorme succes bij onze noorderburen was België één van de eerste landen om het populaire format over te nemen. Maar de interesse voor het psychologisch spelprogramma is veel groter. Zo is er momenteel in Engeland de Britse versie te zien en vanaf 12 januari 2023 volgt er ook een Amerikaanse versie.