Volledig scherm
PREMIUM
© Tim Dirven

“Met Jeroen Meus, Tom Waes en Philippe Geubels heeft de VRT de drie best betaalde televisiegezichten op de payroll staan. Dat zegt genoeg”

Moet de openbare omroep de contracten van zijn schermgezichten openbaar maken? Het is een vraag die opnieuw de kop op steekt in de nasleep van het kritische auditrapport. 

 1. Dieter Coppens trapt nieuw seizoen ‘Down The Road’ af: “Geen correct beeld? Ik begrijp die kritiek”
  PREMIUM
  TV

  Dieter Coppens trapt nieuw seizoen ‘Down The Road’ af: “Geen correct beeld? Ik begrijp die kritiek”

  Dieter Coppens (42) weet intussen hoe je met jongvolwassenen met down omgaat én hoe je daar een oerdegelijk programma rond maakt. Jammer genoeg duurde de reis naar Lapland voor het vierde seizoen van 'Down the Road' minder lang dan gepland - corona - en bovendien blijft de reeks niet gespaard van kritiek. "Sommige ouders van mensen met down zeggen dat we de werkelijkheid niet correct weergeven. Dat begrijp ik."
 2. Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”
  PREMIUM
  TV

  Ruth Beeckmans en Karen Damen helpen mensen met beperking de ware te vinden: “Nee, het is geen flauw afkooksel van ‘Down The Road’”

  “Vroeger werd niet gedatet. We gingen naar een fuif, zochten een knappe gast en gingen daarna naar de brommers.” Datingexperts noemen Karen Damen (46) en Ruth Beeckmans (38) zich niet, maar dat houdt het VTM-duo niet tegen een datingprogramma voor mensen met een beperking of stoornis te presenteren. De twee hebben elkaar daarin helemaal gevonden. “Ik kon bijna niet geloven dat Ruth fan van me was. Ik was zo zenuwachtig toen ik hoorde dat we gingen samenwerken.”
 1. Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy: "Fatma betekent vlekkeloos, hopelijk verloopt het ook vlekkeloos"

 2. Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"
  Play

  Drama in Free Love Paradise: "ik walg van je!"