Merol.
Volledig scherm
PREMIUM
Merol. © Iris de Vries

Merol zet alles op alles in finale ‘Slimste Mens’: “Blij dat ik niet meer alleen ‘dat meisje dat over seks zingt’ ben”

TV“Of ik wil winnen? Natuurlijk, ik ben retefanatiek.” De Nederlandse Merol maakt donderdagavond zelfzeker haar rentree in de arena van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De 30-jarige zangeres behaalde dit seizoen het meeste aantal deelnames (negen om precies te zijn) en kon zich zo rechtstreeks plaatsen voor de finale. Daar neemt ze het op tegen landgenoot Arjen Lubach en intensivist Geert Meyfroidt. “Ik vind het niet erg dat er grapjes gemaakt worden over ‘Hou je bek en bef me’. Al zou ik nu minder snel zo’n song uitbrengen.”

9 reacties

 • kri duchat

  1 jaar geleden
  Proficiat aan Prof. Meyfroidt !
 • arvanitis dimitri

  1 jaar geleden
  Proficiat professor, 10/10,👍👍
 • David olbrechts

  1 jaar geleden
  Mich. Sterke Nederlands kandidaten dit jaar. was in 't verleden wel anders... Vlamingen zijn goede quizers. Waarom zouden de Noorderburen beter zijn. Het vaatje goede Vlaamse kandidaten is stilaan op na al die seizoenen. En als je de aflevering van gisteren bekijkt dan stel ik vast dat een 20'er die Nederlander bijna eruit had gewipt. Sympathieke gast trouwens. De beste van de wereld en nummer 1, vond het deze maal wel heel streng van onzen Eric.
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Hoe onnozeler hoe beter, als je maar in de belangstelling kunt staan !
 • Gerd Van nieuwenhove

  1 jaar geleden
  Merel , winnnende muis … Ik hoop het ! Verder is het programma op zoek u. Terugweg
 1. RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Big Door Prize’: “Machine, waarom leven wij?”

  ‘Supermarkt’ en ‘toekomstperspectieven’. Ziedaar twee woorden die sinds Delhaize-gate voor heel wat deining zorgen. Maar ook twee woorden die het opzet van de nieuwste tiendelige serie op Apple TV+ weggeven. Daarin raakt een klein Amerikaans stadje in de ban van een mysterieuze machine die van de ene dag op de andere in de lokale kruidenierswinkel opduikt en ieders ware levenspotentieel belooft te onthullen. Of deze scifi en midlifecrisis-gevoelige dramareeks van ‘Schitt’s Creek’-producent David West Read ook z’n eigen levenspotentieel kan ontsluiten, laat staan ten volle kan benutten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.