SBS
Volledig scherm
© SBS

Meilandjes halen hun slag thuis: Claire en Vivé mogen opnieuw in beeld verschijnen

TVClaire en Vivé, de twee dochtertjes van Maxime Meiland (26), mogen dan toch opnieuw in beeld komen in ‘Chateau Meiland’. In februari 2021 raakte bekend dat de bekende familie op de vingers getikt was door Inspectie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). De destijds 3-jarige Claire mocht toen niet meer in beeld verschijnen wegens ‘kinderarbeid’. Ondertussen zijn de twee instanties tot een compromis gekomen.

  1. BNNVara-directeur biedt excuses aan voor situatie rond Matthijs van Nieuwkerk: “Niet normaal dat mensen in angst werken”
    11

    BNNVara-directeur biedt excuses aan voor situatie Matthijs Van Nieuwkerk: “Niet normaal dat mensen in angst werken”

    BNNVARA-directeur Suzanne Kunzeler heeft “een diepgevoelde spijtbetuiging” gedaan in het programma Nieuwsuur namens de omroep. “Naar al die mensen, al die oud-collega’s, ook collega’s die nog steeds bij BNNVARA werken, die hier jarenlang soms de dupe van zijn geworden”, “in angst hebben gewerkt” en “dat leed hebben moeten ervaren”. Hiermee reageert Kunzeler op het vrijdag verschenen Volkskrantartikel over jarenlang grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma, onder meer door presentator Matthijs van Nieuwkerk.