K2 zoekt K3 - Hanne, Julia & Marthe.
Volledig scherm
K2 zoekt K3 - Hanne, Julia & Marthe. © VTM

Meer dan 1,2 miljoen Vlamingen keken naar de finale van ‘K2 zoekt K3'

TVWie het nieuwe blondje van K3 wordt, dat is een zaak van nationaal belang. Dat blijkt nog maar eens uit de kijkcijfers voor de finale van ‘K2 zoekt K3', waarin Hanne en Marthe de Nederlandse Julia uitkozen als hun nieuwe collega. 

3 reacties

 • Frans Van Hoyweghen

  2 maanden geleden
  Lucas er zijn nog andere kanalen op uw toestel.
 • Hilde Bruyninckx

  2 maanden geleden
  Was ook leuke tv!
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Niet moeilijk, er was anders niets ! Buiten een film die ze al duizend keer hebben uitgezonden en FC De Kampioenen natuurlijk ! Waarom betalen we eigenlijk nog ?
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Liefdeskriebels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’
  TV
  1

  Liefdes­krie­bels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’

  Het eerste seizoen was een schot in de roos, maar het tweede seizoen van ‘Cupido ofzo’ hinkt wat achterop. Na een valse start vorig najaar werden de afleveringen opgespaard tot januari en met 250.000 live kijkers vorige week brak het datingbureau voor jongeren met een beperking opnieuw geen potten. Toch is er sinds het eerste seizoen niets veranderd. De deelnemers zijn nog net zo schattig, de gevoelens even echt.
 2. VRT zet ‘Twee tot de zesde macht’ in de ijskast: “Niets te maken met zaak-De Pauw”
  TV

  VRT zet ‘Twee tot de zesde macht’ in de ijskast: “Niets te maken met zaak-De Pauw”

  ‘Twee tot de zesde macht’, de zondagavondquiz van Eén die eerst vijf seizoenen door Bart De Pauw werd gepresenteerd en nadien door tv-kok Jeroen Meus, keert voorlopig niet terug. “We lanceren graag regelmatig nieuwe programma’s op zondagavond. Zoals straks ‘Hotel Romantiek’”, klinkt het aan de Reyerslaan. “Wat niet belet dat we die tv-quiz misschien ooit weer zullen oppikken.”
 3. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.