Jan Jaap van der Wal blijft op post als presentator van 'De Ideale Wereld'.
Volledig scherm
Jan Jaap van der Wal blijft op post als presentator van 'De Ideale Wereld'. © VRT

Medewerkers ‘De Ideale Wereld’ besmet door corona: vaste sidekicks verdwijnen tijdelijk

TVDinsdagavond zit er geen sidekick naast presentator Jan Jaap van der Wal (40) in ‘De Ideale Wereld’. Die maatregel wordt genomen nadat twee medewerkers van het programma positief testten op het coronavirus. Dat laat zender Canvas weten in een persbericht. 

 1. Jan Jaap van der Wal: “De cultuursector zou moeten zeggen: ‘Wij gooien de deuren gewoon weer open’”
  PREMIUM
  Showbizz

  Jan Jaap van der Wal: “De cultuursec­tor zou moeten zeggen: ‘Wij gooien de deuren gewoon weer open’”

  Jan Jaap van der Wal (40) gaat op minitournee door Vlaanderen met de speciaal op maat van deze tijden geschreven voorstelling ‘#Huidhonger’. Over verlangen naar contact, naar elkaars gezicht, en – in afwachting van de ideale – naar een min of meer normale wereld. “Het valt me plots op dat heel wat mensen op Otto-Jan Ham lijken. Daar zou hij toch eens iets aan moeten doen.”
 1. Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6
  TV

  Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6

  Een nieuwe vrijdag, een nieuwe ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de zesde show zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van gastspeurder Vincent Banić (32), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Deze keer werd Aap naar huis gestuurd, maar wie zat er nu eigenlijk verstopt achter het masker?
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”