Maxime De Winne in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Maxime De Winne in Dag Allemaal © Dieter Bacquaert

Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”

Showbizz“Als ik nu terugkijk naar ‘Thuis’: ik was afschuwelijk slecht. Bepaald geen natuurtalent.” Vandaag speelt Maxime De Winne (43) Quinten in ‘Familie’ en vindt hij zichzelf in alle bescheidenheid een bekwamer acteur. En ook privé heeft hij zijn bedding gevonden: hij gaat trouwen met Laurence, de moeder van zijn dochters Jeanne (7) en Lucille (4). “Vroeger bekeek ik een huwelijk meer als een verplicht nummer, gestuurd door ouders en schoonouders. Maar nu... Naast het feit dat Laurence het graag wil, ben ik er ook van overtuigd dat wij als koppel een blijver zijn”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.

1 reactie

 • imke de meester

  1 maand geleden
  veel geluk in de liefde, maak er iets moois van, het is het waard.
 1. Is Herman Brusselmans bereid zijn haren af te knippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?
  Play
  TV

  Laat Herman Brussel­mans zijn haren afknippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?

  Vanavond brengen Kathleen Aerts, Kim Van Oncen, Herman Brusselmans en Gloria Monserez samen de avond door in ‘Waarheid Durven of Doen’ op VTM. Één van de opdrachten is: wie laat zijn haar door één van de anderen knippen? Als enige man in het gezelschap, stelt Herman zich kandidaat en Kim neemt alvast de schaar bij de hand, maar ze mag slechts een centimeter van zijn lange lokken afknippen. “Ha neen, hé? Ik kies de coupe! Dus laat het los. Al uw punten zijn gespleten, maak er niet zo’n drama van!”, lacht Kim, maar ze vangt helaas bot.