Matti Swinnen
Volledig scherm
PREMIUM
Matti Swinnen © RV

Matti Swinnen uit ‘Costa Belgica’ boert niet slecht: “Ik verkoop nu zes à tien woningen per maand”

TVMatti Swinnen is 26 jaar en kan op zijn leeftijd bijna zeggen dat de wereld aan zijn voeten ligt. Met zijn immokantoor Global Spain in Torrevieja in Spanje is hij één van de succesvolste makelaars aan de ‘Costa Belgica’. “Ik had één doelstelling, toen ik hier aankwam: ‘ik zou het maken als makelaar én ik zou een penthouse hebben’.” Van het familiebedrijf is er één jaar laten wel geen sprake meer: broers Timo en Nico zijn terug naar België én vriendin Hrafntinna naar Ijsland.

5 reacties

 • Marc Devos

  2 weken geleden
  Moest ik iets willen kopen in Spanje zou ik zeker bij hem langs gaan ... lijkt me een geschikte kerel die oprecht interesse toont in zijn klanten en hetgeen ze willen, spreekt met zijn klanten maar vooral luistert (daaraan herken je de top verkopers)
 • Philippe Bultiau

  1 maand geleden
  Maar... ik ken er die per dag enkele woningen verkopen in de miljoenen... zielig hoor als het gaat om ik ben de beste haha...
 • Karel Van Beeck

  1 maand geleden
  Makkelijke manier om geld te verdienen.
 • Philippe cauwels

  1 maand geleden
  Is een jonge joviale sympathieke verkoper uit het goede hout gesneden .
 • Peter Van Dewiele

  1 maand geleden
  Toffe kerel! Wij spreken elke keer met hem af als we in Spanje zijn... komt mss wa show over maar doet alles, ALLES voor z’n klanten!! 1 adres, de Matti!!
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’
  TV
  5

  Wie stoot door naar de Battles? Dit waren de laatste Knockouts in ‘The Voice Van Vlaanderen’

  Tijdens de laatste Knockouts werd bepaald wie de laatste talenten zijn die doorstoten naar de Battles in ‘The Voice van Vlaanderen’. Elke coach koos 5 kandidaten uit zijn eigen team, met de optie om daarbovenop één talent stelen uit een ander team. “Koen, jouw stoel is nog altijd leeg dus ik kijk vooral naar jou”, lacht Niels na zijn knockout. Kon hij Koen Wauters op de valreep overtuigen om op de stealknop te duwen? Hier kan je alle optredens van de avond opnieuw bekijken.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge