Mathias Coppens in 'Het huis'.
Volledig scherm
Mathias Coppens in 'Het huis'. © VRT

Mathias Coppens laat in z’n ziel kijken in ‘Het huis’: “Na de dood van onze zus durfde papa zich niet meer hechten aan z'n kinderen”

TVMathias Coppens (43) toonde zich dinsdagavond opvallend kwetsbaar in ‘Het huis’. De tv-presentator vertelde er onder meer over de dood van z’n zusje, de moeilijke band met z’n vader en de straffe stoten die hij uithaalde met broer Staf (40).

9 reacties

 • Christiaan Vernist

  1 maand geleden
  Inderdaad zwakste aflevering. Eerste keer dat we een aflevering niet hebben uitgekeken. We zijn de gebroers Coppens al een tijd beu gezien.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Deze aflevering vond ik top, gewoon de menselijke kant van een bv, niks meer en niks min, gewoon zien dat zij ook maar mensen zijn met geluk en tegenslagen die op hun weg komen net zoals bij iedereen. Een pracht aflevering zonder veel gedoe of fake gedrag.
 • Geert Janssens

  1 maand geleden
  Eén van de weinige zaken op televisie die me bekoren om naar te kijken. De rustige stem van mr. Goens met zijn geleide maar gedurfde richting van zijn interviews. Het verschil tussen de bv in de showbizz en zijn of haar persoonlijk leven zonder in de sensatiedetails te gaan. Heerlijke televisie!
 • willy opdebeeck

  1 maand geleden
  Een van de minst interessante afleveringen van ' Het Huis '.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  En hij is bovendien een fan van Neil Young. Een toffe peer.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.
 1. James vindt het eerste liefje van Gert Verhulst terug: “35 jaar geleden dat ik haar gezien heb”
  Play
  TV
  19

  James vindt het eerste liefje van Gert Verhulst terug: “35 jaar geleden dat ik haar gezien heb”

  Donderdag maakt Gert Verhulst (53) z'n opwachting in de laatste aflevering van ‘James, de musical’. Daarin praat de Studio 100-baas over z'n Franse vriendin. “Karine was mijn eerste liefde, we woonden ook samen in België. Maar onze relatie werd uiteindelijk een grote stressboel en bleef niet duren.” De twee hebben elkaar al 35 jaar niet gezien, maar James heeft een verrassing voor Gert in petto, want hij zocht en vond Karine.