Volledig scherm
© Vrt

Martine Tanghe blaast 65 kaarsjes uit

TVVorige maand, op 22 oktober, mocht VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten 65 kaarsjes uitblazen. Vandaag is het de beurt aan zijn VRT-collega Martine Tanghe. En terwijl Dany vooralsnog de weekends aan elkaar blijft praten, stopt het officiële VRT-contract van Martine volgende week maandag. Daarmee komt een einde aan een carrière van ruim 40 jaar.

37 reacties

 • yvan kindt

  2 maanden geleden
  Met alles respect voor Martine Tanghe, er is een tijd van komen en van gaan.Geef idd kansen aan jonge mensen nu.Ik zit in hetzelfde geval als zij,ik weet over wat ik spreek.Maar proficiat voor haa schitterende carrière die ik ben beginnen volgen toen ik nog student was in Leuvenen toen zij nog een "groentje" was met heel veel potentieel.
 • dirk declercq

  2 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het is genoeg geweest. Gun jonge medewerkers ook de mogelijkheid om door te groeien. Wie blijft steken in de eeuwige jeugd ontneemt, op velerlei gebied, de kansen van jonge mensen.
 • ERIC DE GRAEF

  2 maanden geleden
  Tenzij de wet weer eens veranderd werd, is sinds 2013 de verplichte pensionnering van ambtenaren afgeschaft. Ik ben zelf langer (na mijn65) blijven werken als statutair ambtenaar, ondanks de tegenwerking van o.a. de vakbonden. En ik was niet de enige.
 • Myriam Lunders

  2 maanden geleden
  Van harte gefeliciteerd Martine met je verjaardag, we gaan je missen binnenkort ! Nog veel mooie jaren !Je was een prachtig nieuwsanker en altijd heel professioneel.
 • Roos Desreveaux

  2 maanden geleden
  een dikke proficiat aan martine met haar 65ste verjaardag, en ik ga je zeker missen als de beste nieuwsanker van de vrt, het ga je goed in je verdere leven martine
 1. ‘Familie’-actrice Jits Van Belle recht de rug na rampjaar: “Ik wil weer leven in plaats van overleven”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Familie’-actrice Jits Van Belle recht de rug na rampjaar: “Ik wil weer leven in plaats van overleven”

  Voor Jits Van Belle (44) is 2020 een jaar om snel te vergeten. De actrice kreeg te horen dat haar rol als Robyn in ‘Familie’ eindig is, haar vader werd op 71-jarige leeftijd onverwacht uit het leven geplukt én ze kreeg af te rekenen met het coronavirus. Maar de moeder van twee recht haar rug en is het jaar begonnen met een vers blikje goede moed. “Ik droom van een mooie tv-rol, iets dat ver ligt van wie Jits is. In het verleden heb ik nooit om werk verlegen gezeten, maar ik hoop dat deze onzekere periode snel doorgespoeld is.”
 2. RECENSIE. ‘Uit de kleren’: “En u dacht dat Tinder erg was”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Uit de kleren’: “En u dacht dat Tinder erg was”

  Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier z’n mening. Vandaag: ‘Uit De Kleren’ op VTM2, het veelbesproken nieuwe datingprogramma waarin mensen elkaar al na 90 seconden moeten ontkleden. Giechelen alom, vindt onze criticus: “Lang niet alle kandidaten leken verdwaald uit een casting van ‘Temptation Island’, wat me meeviel aan dit programma. Al hoeft u zich daar ook weer niet té veel bij voor te stellen.”
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie