Vrt
Volledig scherm
© Vrt

Martine Tanghe blaast 65 kaarsjes uit

TVVorige maand, op 22 oktober, mocht VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten 65 kaarsjes uitblazen. Vandaag is het de beurt aan zijn VRT-collega Martine Tanghe. En terwijl Dany vooralsnog de weekends aan elkaar blijft praten, stopt het officiële VRT-contract van Martine volgende week maandag. Daarmee komt een einde aan een carrière van ruim 40 jaar.

37 reacties

 • Yvan Kindt

  2 jaar geleden
  Met alles respect voor Martine Tanghe, er is een tijd van komen en van gaan.Geef idd kansen aan jonge mensen nu.Ik zit in hetzelfde geval als zij,ik weet over wat ik spreek.Maar proficiat voor haa schitterende carrière die ik ben beginnen volgen toen ik nog student was in Leuvenen toen zij nog een "groentje" was met heel veel potentieel.
 • Dirk Declercq

  2 jaar geleden
  Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Het is genoeg geweest. Gun jonge medewerkers ook de mogelijkheid om door te groeien. Wie blijft steken in de eeuwige jeugd ontneemt, op velerlei gebied, de kansen van jonge mensen.
 • Eric De Graef

  2 jaar geleden
  Tenzij de wet weer eens veranderd werd, is sinds 2013 de verplichte pensionnering van ambtenaren afgeschaft. Ik ben zelf langer (na mijn65) blijven werken als statutair ambtenaar, ondanks de tegenwerking van o.a. de vakbonden. En ik was niet de enige.
 • Myriam Lunders

  2 jaar geleden
  Van harte gefeliciteerd Martine met je verjaardag, we gaan je missen binnenkort ! Nog veel mooie jaren !Je was een prachtig nieuwsanker en altijd heel professioneel.
 • Roos Desreveaux

  2 jaar geleden
  een dikke proficiat aan martine met haar 65ste verjaardag, en ik ga je zeker missen als de beste nieuwsanker van de vrt, het ga je goed in je verdere leven martine
 1. Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”
  Play
  TV

  Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”

  Dragons are coming. ‘Game of Thrones’-fans kunnen beginnen aftellen. Vanaf 22 augustus verschijnt de spin-off ‘House of the Dragon’ op HBO Max én bij ons op Streamz. Het is nu drie jaar geleden dat de grote finale van ‘Game of Thrones’ op de wereld werd losgelaten. Fans bleven met gemengde gevoelens achter en vroegen zich af wat ze van deze prequel mogen verwachten. Auteur George R.R. Martin lichtte al een tipje van de sluier op: “De afleveringen zijn verbazingwekkend.” In dit artikel verzamelen we allés wat we tot nu toe weten over de nieuwe fantasieserie.
 2. Kathleen Aerts zoekt mee naar talent in nieuw seizoen ‘Regi Academy’: “Ik ga niét zijn zoals Marcel Vanthilt”
  Play
  TV
  1

  Kathleen Aerts zoekt mee naar talent in nieuw seizoen ‘Regi Academy’: “Ik ga niét zijn zoals Marcel Vanthilt”

  Terwijl Vlaanderen dezer dagen massaal mee krijst met ‘Uit mijn hoofd’, de zomersingle van ‘Regi Academy’-winnares Pauline, maakt diezelfde Regi (46) zich al op om haar opvolgster te zoeken. En te vinden. In een tweede seizoen van ‘Regi Academy’, straks op VTM2. Grote nieuwigheid: Regi neemt ex-K3-zangeres Kathleen Aerts (44) mee om die nieuwe vocale diamant op te sporen.
 3. Dina Tersago toont haar zelfgebouwde poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”
  Play
  Het Vakantiehuis
  11

  Dina Tersago toont haar zelfgebouw­de poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”

  Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma’s ‘Huis gemaakt’ en ‘Blind gekocht’, maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel.”