Martine Jonckheere (Marie Rose uit ‘Familie’) in Story
Volledig scherm
PREMIUM
Martine Jonckheere (Marie Rose uit ‘Familie’) in Story © VTM

Martine Jonckheere slaakt een ultieme noodkreet: “Steun me, ik heb het broodnodig”

TV“Ik wil zo graag opnieuw de kans krijgen om de strijdlustige Marie-Rose van vroeger te worden, en niet enkel een oma die soep maakt en taarten bakt.” Met die emotionele boodschap hoopt Martine Jonckheere (65) dat de bazen van ‘Familie’ terugkomen op haar ontslag. Het is haar eerste reactie op haar gedwongen vertrek, die ook een schreeuw om aandacht is voor haar situatie. “Ik ben een mater familias zoals me eerder beloofd werd, net zoals Peter pater familias zou worden. Maar VTM heeft daar helaas een stokje voor gestoken en nu zou ik willen vragen: steun me even.”

137 reacties

 • Daisy Michiels

  1 jaar geleden
  Ze zoeken nog mensen in de zorg.
 • Sonia Vander Elst

  1 jaar geleden
  Gaat ze blijven bleiten, ander werk zoeken zoals zoveel mensen in vele sectoren moeten doen.
 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  De scenarioschrijvers hebben familie om zeep geholpen. Niet de acteurs die maar kunnen vertolken wat hun voorgeschoteld wordt. Maar wat doen ze? Acteurs ontslaan en de inspiratieloze scenarioschrijvers houden. Dat zal dus niets oplossen. Als de inhoud op niks trekt zul je dat met een verjonging niet oplossen.
 • Chantal Hertveldt

  1 jaar geleden
  Het moet nu maar eens gedaan zijn met de speelbal van VTM te zijn, voor iedereen goed doen bestaat toch niet,laat het los Marie Rose, geniet van het leven.
 • Dianne Vanhoutte

  1 jaar geleden
  Martine Jonckheere is een echte dramaqueen. Er zijn duizenden en duizenden mensen die ontslagen worden, MET of zonder reden. Waarom is het voor haar anders dan bij anderen. Stop met het slachtoffer uit te hangen!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. RECENSIE. ‘Agent Elvis’: “Een losgeslagen, grofgebekte cartoon met verrassend veel waarheid én Priscilla Presley”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Agent Elvis’: “Een losgesla­gen, grofgebek­te cartoon met verrassend veel waarheid én Priscilla Presley”

  Elvis heeft het gebouw weer volop betreden. Met dank aan de Oscargenomineerde biopic van Baz Luhrmann maakt de King weer helemaal deel uit van de hedendaagse popcultuur en de nieuwste geanimeerde serie ‘Agent Elvis’ op Netflix moet dat momentum alleen nog maar meer verankeren. Of deze losgeslagen, grofgebekte cartoon over Elvis Presley als geheime superspion niet meer is dan een makkelijke manier om royalty’s te cashen of ook echt iets toe te voegen heeft aan het levensverhaal van dit legendarisch rockicoon? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. RECENSIE. ‘Extrapolations’: “Dit Hollywood-klimaatdrama twijfelt tussen futuristische farce en beklemmende toekomstrealiteit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Extrapola­ti­ons’: “Dit Hollywood-klimaatdra­ma twijfelt tussen futuristi­sche farce en beklemmen­de toekomstre­a­li­teit”

  Bent u na de finale van de dystopische HBO-show ‘The Last of Us’ op Streamz op zoek naar een nieuw somber toekomstbeeld om in te zwelgen? Dan heeft Apple TV+ alvast half Hollywood gestrikt om u naar hun platform te lokken. In de achtdelige anthologieserie ‘Extrapolations’ schetst ‘An Inconvenient Truth’-producent Scott Z. Burns een fictief maar toch aardig realistisch beeld van hoe onze nabije en verre toekomst eruit kan zien als we klimaatverandering argeloos z’n gangetje laten gaan. Of deze show ook echt een wake-upcall is of te lang de snooze-knop ingedrukt houdt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.