Martine Jonckheere (Marie Rose uit ‘Familie’) in Story
Volledig scherm
PREMIUM
Martine Jonckheere (Marie Rose uit ‘Familie’) in Story © VTM

Martine Jonckheere slaakt een ultieme noodkreet: “Steun me, ik heb het broodnodig”

TV“Ik wil zo graag opnieuw de kans krijgen om de strijdlustige Marie-Rose van vroeger te worden, en niet enkel een oma die soep maakt en taarten bakt.” Met die emotionele boodschap hoopt Martine Jonckheere (65) dat de bazen van ‘Familie’ terugkomen op haar ontslag. Het is haar eerste reactie op haar gedwongen vertrek, die ook een schreeuw om aandacht is voor haar situatie. “Ik ben een mater familias zoals me eerder beloofd werd, net zoals Peter pater familias zou worden. Maar VTM heeft daar helaas een stokje voor gestoken en nu zou ik willen vragen: steun me even.”

137 reacties

 • Daisy Michiels

  3 weken geleden
  Ze zoeken nog mensen in de zorg.
 • Sonia Vander Elst

  4 weken geleden
  Gaat ze blijven bleiten, ander werk zoeken zoals zoveel mensen in vele sectoren moeten doen.
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  De scenarioschrijvers hebben familie om zeep geholpen. Niet de acteurs die maar kunnen vertolken wat hun voorgeschoteld wordt. Maar wat doen ze? Acteurs ontslaan en de inspiratieloze scenarioschrijvers houden. Dat zal dus niets oplossen. Als de inhoud op niks trekt zul je dat met een verjonging niet oplossen.
 • Chantal Hertveldt

  2 maanden geleden
  Het moet nu maar eens gedaan zijn met de speelbal van VTM te zijn, voor iedereen goed doen bestaat toch niet,laat het los Marie Rose, geniet van het leven.
 • Dianne Vanhoutte

  2 maanden geleden
  Martine Jonckheere is een echte dramaqueen. Er zijn duizenden en duizenden mensen die ontslagen worden, MET of zonder reden. Waarom is het voor haar anders dan bij anderen. Stop met het slachtoffer uit te hangen!
 1. Werkt Jeroen Rietbergen aan ‘seksverslaving’ in deze Amerikaanse ranch? KLM doet onderzoek na uitlekken van vluchtgegevens
  Play
  Showbizz

  Werkt Jeroen Rietbergen aan ‘seksver­sla­ving’ in Amerika? KLM doet onderzoek na uitlekken vluchtgege­vens

  Luchtvaartmaatschappij KLM gaat intern onderzoeken hoe vluchtgegevens van de in opspraak geraakte Jeroen Rietbergen (50) hebben kunnen uitlekken naar roddelkanalen op sociale media. Dat meldt het bedrijf op Twitter. Volgens die zogenaamde juice channels zou Rietbergen verblijven bij The Ranch in Tennessee, een gespecialiseerde kliniek waar men onder meer behandeld kan worden voor een seksverslaving.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.