Martien Meiland.
Volledig scherm
Martien Meiland. © VIJF

Martien Meiland is bijgekomen en dat maakt hem dolgelukkig: “Eindelijk weeg ik 72 kilogram!”

TVMartien Meiland (59) begint goedgemutst aan het vierde seizoen van realityhit ‘Chateau Meiland’. “Ik ben bijgekomen”, schreeuwt de pater familias dinsdagavond uit. En da’s in zijn geval blijkbaar wel goed nieuws. 

1 reactie

 • Robert DE REU

  1 jaar geleden
  Heb alle afleveringen van hun kasteelavonturen gezien, maar heb Martien, zoals hij beweert nooit een sigaret zien roken, hij zal waarschijnlijk in het programma niet hebben mogen roken van de Anti Tabak brigade.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. De Meilandjes stellen hun nieuwe boerderij van 900.000 euro voor: “Dit is Frankrijk in het klein”
  PREMIUM
  Showbizz

  De Meilandjes stellen hun nieuwe boerderij van 900.000 euro voor: “Dit is Frankrijk in het klein”

  Hoe de verhuizing verliep? “Eigenlijk best wel goed”, zegt Erica Meiland met een wat verwonderde blik. Want meestal lopen acties van de Meilandjes behoorlijk in de soep. De move van hun chateau in Frankrijk naar een fraaie boerderij met bijgebouwen in het Nederlandse Hengelo was in een vloek en een zucht gepiept. Operatie Achterhoek is geslaagd voor Erica, Martien, dochter Maxime en kleindochter Claire. “Wij gaan hier voorlopig niet meer weg”, klinkt het in een gesprek, waarin het gezin in de kaarten van hun toekomstplannen laat kijken.