Brakel - Marijn Devalck
Volledig scherm
PREMIUM
Brakel - Marijn Devalck © Dieter Bacquaert

Marijn Devalck tempert het enthousiasme rond nieuwe ‘Kampioenen’-reeks: “Ik wil eerst zeker zijn dat we allemaal even veel betaald worden”

TVDe komst van de gloednieuwe reeks van ‘F.C. De Kampioenen’, het belooft nog pittige onderhandelingen op te leveren. Want in tegenstelling tot vroeger wil iedereen gelijk behandeld worden. “Er doen verhalen de ronde dat velen destijds wél meer hebben gevraagd en gekregen”, zegt Marijn Devalck in het weekblad Dag Allemaal. “Dat zal nu niet gebeuren.”

25 reacties

 • Chris Devlaeminck

  2 jaar geleden
  Zelf ben ik al meer dan 20 jaar geleden gestopt met kijken. Het is misschien raar de reeks te vergelijken met de reeks 'Star Trek' met Kapitein Kirk en Spock. Laatst geprobeerd om 'Star Trek' nog eens te bekijken. Het lukte me niet. Wat ik op jonge leeftijd spannend en fantastisch vond, vind ik nu kinderachtig. Zo is het ook voor mij met 'De Kampioenen'. Ik ben er te oud voor. De acteurs vinden zichzelf blijkbaar niet te oud? Maar ja, het is tenslotte hun broodwinning.
 • davy vandenberghe

  2 jaar geleden
  Mij gedacht.
 • Michael Vandamme

  2 jaar geleden
  Hij heeft wel gelijk , iedereen gelijk van de vaste cast
 • Juliette Francois

  2 jaar geleden
  Hij heeft gelijk. Maar als wrevel aan de basis ligt, zal dat voelbaar zijn en wordt de nieuwe serie bij voorbaat een flop...
 • Raoul Rouma

  2 jaar geleden
  Heb teveel respect voor U om te zien hoe ze U misbruiken voor een hoofdstuk dat zou afgesloten moeten zijn.
 1. Seizoensfinale van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?
  Play
  TV
  1

  Seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?

  De zenuwen staan op scherp in ‘Thuis’-land. Na de spannende aflevering van vanavond is alvast één ding duidelijk: de seizoensfinale morgen wordt naar goede gewoonte een zenuwslopende rollercoaster. Kan Judith (Katrien De Ruysscher) ontsnappen uit de klauwen van Jacques (Peter Van de Velde)? Slaat de kankerbehandeling van Bob (Christophe Haddad) aan? En is het opnieuw koekenbak tussen Joren (Mathieu Carpentier) en Stan (Lennart Lemmens)?