Marijn Devalck reageert op de terugkeer van de 'Kampioenen'-afleveringen met BTW (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn Devalck reageert op de terugkeer van de 'Kampioenen'-afleveringen met BTW (rechts) © Ronny De Coster/VRT

Marijn Devalck niet blij dat afleveringen met BTW weer worden uitgezonden: “Het lijkt of ze manieren zoéken om ‘De Kampioenen’ te doen kelderen”

TVZe werden jarenlang overgeslagen bij de heruitzendingen, maar vanaf volgende week zendt VRT de afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ met kok BTW opnieuw uit. Een onbegrijpelijke zet, vindt acteur Marijn Devalck (71). Hij reageert op het nieuws en vertelt of VRT intussen al reageerde op de open brief die hij en z'n mede-acteurs stuurden naar aanleiding van de negentien geschrapte afleveringen. Bovendien verklapt hij wat ze nu eigenlijk verdienen aan al die heruitzendingen. “Jammer dat er geen gesprek wordt aangegaan.”

66 reacties

 • Thierry Rom

  1 maand geleden
  De kampioenen gaan al x generaties mee. Wordt het geen tijd om dat stilaan af te voeren? Of tenminste niet meer elk jaar opnieuw.
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  Hopelijk zakken de kijkcijfers, dan zijn we er eindelijk vanaf.
 • Jean Van den bogaert

  1 maand geleden
  Willen ze nu echt hun kijkcijfers helemaal kelderen. De VRT heeft al zoveel concurrentie van vtm en co. En dan gaan ze de slechtste afleveringen ooit terug tonen. Begrijp wie kan begrijpen…. Tjonge toch……
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Naar de afleveringen met het irritante personage BTW kijk ik ook niet meer. Dat zijn veruit de slechtste uit de hele reeks. Er is keuze genoeg aan andere dingen zoals Netflix.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Boma heeft 100% gelijk hier
 1. Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”
  Play
  TV

  Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”

  De kandidaten van ‘De schaal van Pascale’ maakten deze week een creatie voor iemand die hen nauw aan het hart ligt. “En die persoon mag dan ook niet ontbreken hier", klinkt het. De komst van hun geliefden zorgt voor heel wat traantjes bij de kandidaten. Zo ook bij Stephan, die z'n lamp opdroeg aan een overleden familielid. “Hij zou het heel schoon gevonden hebben”, verzekert zijn moeder. “Ik ben een beetje sprakeloos. Ik hoop dat je wint. En ik weet iemand hierboven ook.”