An Lemmens en boer Stephan
Volledig scherm
An Lemmens en boer Stephan © VTM

Marianne, Stephan en Etienne sturen opnieuw iemand naar huis in ‘Boer zkt vrouw’

tvHet was opnieuw bijltjesdag in ‘Boer zkt vrouw - De Wereld rond’. Boeren Stephan en Etienne en boerin Marianne stuurden elk een van hun briefschrijvers naar huis. Die laatste twee blijven nog met twee vrijgezellen over, boer Stephan wordt door nog drie dames omringd.

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘The White Lotus’: “Andermans dure vakantie in het water zien vallen, is de beste staycation”
  TV

  RECENSIE. ‘The White Lotus’: “Andermans dure vakantie in het water zien vallen, is de beste staycation”

  Nu we weer volop van onze vrijheid willen proeven en het liefst van al vanop een strandstoel onder een zo ver mogelijke palmboom, komt Streamz met ‘The White Lotus’ alvast de juiste toon zetten. Maar ook in het paradijs steken problemen de kop op waar we het liefst van al zo ver mogelijk van wegblijven. Moet u deze satirische dramareeks streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. RECENSIE. ‘Why Women Kill 2’: “Vertrouwde lichtvoetigheid in een naoorlogs kleedje”
  TV

  RECENSIE. ‘Why Women Kill 2’: “Vertrouwde lichtvoe­tig­heid in een naoorlogs kleedje”

  Marc Cherry, de man die de wereld acht seizoenen van ‘Desperate Housewives’ offreerde, heeft met ‘Why Women Kill’ een nieuwe dramakomedie beet waarin hij z’n voorliefde voor vrouwen op de rand van een zenuwinzinking beschildert. Na het succesvolle eerste seizoen op Streamz is hij nu terug met een vervolg. Maar kan die ons nogmaals dezelfde verslavende cocktail vol moord, verraad en visuele schoonheid serveren? Evelien Delgouffe zoekt in onze Kijkgids voor u uit of u deze reeks moet streamen of skippen.
 1. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)