Marianne blijft haar onschuld uitschreeuwen, zelfs na de belastende verklaringen van Hélène en William
Volledig scherm
Marianne blijft haar onschuld uitschreeuwen, zelfs na de belastende verklaringen van Hélène en William © Eén

Marianne schreeuwt haar onschuld uit in 'Thuis'

TELEVISIEHeeft Marianne dokter Geert vermoord? Kan - en vooral - wil iemand Luc redden? Vanaf maandag 31 augustus om 20.10 uur wordt het allemaal duidelijk, want dan start het langverwachte 21ste seizoen van THUIS op Eén. Tijdens dit feestelijk seizoen - op 23 december 2015 blaast THUIS 20 kaarsjes uit - mogen de kijkers een stevige portie nieuwe verhalen verwachten. Ze zullen kennismaken met enkele nieuwe personages, maar zullen ook afscheid moeten nemen van een paar vertrouwde personages. Maar eerst en vooral worden er natuurlijk antwoorden gegeven op de meest prangende vragen uit de emotionele finale.

 1. 'Big Brother'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie
  TV

  Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht in 'Big Brother': kijkers verontwaar­digd over trage ingrijpen productie

  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ vannacht. Rond half drie ‘s nachts liep het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze intussen aan de beterhand zou zijn. Maar de responstijd was veel te lang, menen sommige kijkers. Ondertussen hebben zender VIER én Jill zelf op het gebeuren gereageerd. “Toen de klachten erger leken te worden is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie.”
 2. "Zeven keer meer oproepen bij Zelfmoordlijn na seizoensfinale Thuis"

  "Zeven keer meer oproepen bij Zelfmoord­lijn na seizoensfi­na­le Thuis"

  Na de seizoensfinale van de soap 'Thuis' kreeg de Zelfmoordlijn 1813 in het uur na het einde van het programma zeven keer zoveel oproepen als de week ervoor. Prof. Dr. Gwendolyn Portzky, coördinator van het VLESP, het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie, betreurt dat in de soap de methode waarmee tot zelfdoding werd overgegaan expliciet in beeld kwam. Ze wil ook dat àlle richtlijnen voor de media in verband met het voorkomen van zelfdoding worden in acht genomen. "Het gaat niet op dat men het nummer 1813 van de Zelfmoordlijn vermeldt, en denkt dat het daarmee ophoudt", aldus prof. Portzky.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong