Marc Van Ranst vertelt over z'n privéleven in de rubriek 'Bedgeheimen' in 'Gert Late Night'.
Volledig scherm
Marc Van Ranst vertelt over z'n privéleven in de rubriek 'Bedgeheimen' in 'Gert Late Night'. © VIER

Marc Van Ranst toont andere kant in ‘Gert Late Night’: “Ik heb al een paar oneerbare voorstellen gekregen”

TV“Ook tijdens deze grote crisis ben ik eigenlijk een gelukkig man. Ik mag namelijk de dingen doen, die ik graag doe.” Vlaanderens bekendste viroloog Marc Van Ranst (55) vertelde woensdagavond in ‘Gert Late Night’ openhartig over z’n privéleven. “Ja, ik heb wel eens een joint gerookt, maar ik voelde daar maar weinig van”, biechtte hij onder andere op.

2 reacties

 • christoph janssens

  1 jaar geleden
  Blijf in uw kot. Of telt dat alleen voor andere mensen? En blijf maar weg uit Antwerpen.
 • Ronny Claes

  1 jaar geleden
  En wat doet hij met die voorstellen? Dat heeft hij niet gezegd. Als vrouw zou ik daar nooit bijblijven...
 1. Marc Van Ranst hekelt ‘leer leven met het virus’-beleid: “Hoog tijd voor actie, verdorie”
  PREMIUM

  Marc Van Ranst hekelt ‘leer leven met het vi­rus’-be­leid: “Hoog tijd voor actie, verdorie”

  Viroloog Marc Van Ranst, die geen deel meer uitmaakt van het adviesorgaan Celeval, uit in een post op sociale media zijn ongenoegen over de ‘we zijn het beu’-modus en ‘we moeten leren leven met het virus’-boodschap van de beleidsmakers. Hij pleit voor het scherpstellen van de maatregelen, waar de excessen moeten uitgehaald worden. “We hebben nood aan een nieuw contract dat de puntjes op de i zet, niet aan mensen die het draagvlak ondergraven door in open brieven te stellen dat de maatregelen erger zijn dan de kwaal.”
 1. Bart Cannaerts is in ‘De Slimste Mens’ perfecte kloon van Erik en leert ons het verschil tussen Champions League en tweede klasse
  Play
  TV
  5

  Bart Cannaerts is in ‘De Slimste Mens’ perfecte kloon van Erik en leert ons het verschil tussen Champions League en tweede klasse

  Echte fans van de populaire tv-quiz mogen opgelucht adem halen. We hebben weer naar een echt straffe kandidaat kunnen en mogen kijken. Met alle respect voor Anthony Nti, leuk, sympathiek en aangenaam, en ‘ik-haat-veel’ radiomaakster Flo Windey, maar met Lisbeth Imbo is toch een ander kaliber quizzer de tv-studio binnen gestapt. Ze maakte bij haar debuut overal net het verschil waar het kon en moest. En ze won. Zij het met één seconde verschil. En die seconde bleef staan dankzij veel geluk.