In 'Het huis' toont Marc Coucke voor het eerst de man achter de miljardair.
Volledig scherm
PREMIUM
In 'Het huis' toont Marc Coucke voor het eerst de man achter de miljardair. © © Diederd Esseldeurs / Het Nieu

Marc Coucke vertelt in 50ste ‘Het Huis' voor het eerst over verlies van kindje: "Mijn vrouw en ik hebben met twee veel en hard geweend"

TVMarc Coucke (55) kocht de voorbije jaren Durbuy, Pairi Daiza en veel foute hemden. Maar na zijn mislukte passage bij Anderlecht toont de voormalig Belgisch kampioen schaken, clown en liefdevolle papa in 'Het Huis' voor het eerst de man achter de miljardair. "Mijn vrouw en ik hebben ons eerste kindje verloren bij de geboorte. Dat is de grootste kras in mijn leven."

0 reacties

 1. Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidingen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”
  tv

  Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidin­gen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”

  Plezierreizen zijn nog steeds verboden en die domper voor het toerisme voelen ook Rachid en Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’. Door gebrek aan toeristen in hun Viavia reiscafé in Marrakech besloot het koppel daarom om nu al bonnen te verkopen voor rondleidingen door de Marokkaanse stad. Die bonnen ter waarde van 40 euro zijn geldig tot eind 2022.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"