Marc Cambré zette alle kandidaten van 'De Mol' veilig thuis af na hun eliminatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Cambré zette alle kandidaten van 'De Mol' veilig thuis af na hun eliminatie. © Joel Hoylaerts/Photo News

Marc Cambré uit ‘’t Is gebeurd’ rijdt al sinds 1999 alle kandidaten van ‘De Mol’ naar huis: “Ik kreeg zelfs een stoomcursus van een psycholoog”

TVAlle kandidaten van ‘De Mol’ belandden na hun exit op de achterbank bij Marc Cambré (71). De ‘fixer’ van Woestijnvis, ook bekend van het archiefprogramma ‘’t Is Gebeurd’, zette elke afvaller, maar ook de finalisten en de saboteur zelf, na hun avontuur netjes af aan hun voordeur. Zo was hij ook hun steun en toeverlaat tijdens die eerste momenten. Cambré vervult die bijzondere taak al van bij de eerste jaargang in 1999. Zijn er dit jaar traantjes gevloeid bij de afvallers? En welke momenten blijven hem het meest bij? “Bij één afvaller ben ik nog een koffietje gaan drinken.”

1 reactie

 • Thierry Sieben

  3 maanden geleden
  Bij mij zal Marc een Bank achter uit vliegen meedoen aan zo een stom programma, ik dacht juist dat we eens goed konden lachen met da soort programmas in tis gebeurd
 1. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)