De Nederlandse 'K2 zoekt K3'-kandidate Manou Fleddérus kreeg tijdens de tweede studioshow een golden ticket van Hanne en Marthe.
Volledig scherm
De Nederlandse 'K2 zoekt K3'-kandidate Manou Fleddérus kreeg tijdens de tweede studioshow een golden ticket van Hanne en Marthe. © VTM

Manou kreeg gouden ticket in ‘K2 Zoekt K3’: “Maar die negatieve commentaar spookt nog altijd door mijn hoofd”

TVZe droomt al haar hele leven van een bestaan als K3'tje, en dankzij het golden ticket van Hanne en Marthe tijdens de tweede studioshow krijgt de Nederlandse Manou vanavond een nieuwe kans om haar droom te verwezenlijken. “Maar de vragen van Samantha, die zitten me dwars...”

4 reacties

 • Filemon Van Herreweghe

  2 maanden geleden
  uitgespeelde kaart Gordon is niet onpartijdig in tegen deel Lucas is zijn favoriet en die moet het worden spijtig ik vind het niets meer laten we K3 belgisch blijven zoals in het begin maar zal Gert Ver Hulst een worst wezen zolang het maar opbrengt zolas alles dat die gast doet
 • Monique Asaert

  2 maanden geleden
  Het zal zo wie zo een Nederlandse worden. Qua verkoop in Nederland! Heeft niets met talent te maken, T is big business..
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Als ge geen commentaar kunt verdragen; waarom doe je dan mee.
 • zina riffia

  2 maanden geleden
  Manou, je bent van Groningen. Dat is wel heel ver, en je bent er maar 21. Zelf denk ik niet dat je het jaren aan een stuk kan volhouden bij K3. Dus ergens volg ik wel de mening van Samantha.
 1. Grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen jurylid Ali B
  Play
  TV
  8

  Grensover­schrij­dend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen Ali B

  ‘The Voice of Holland’ wordt voorlopig opgeschort in Nederland, dat hebben zender RTL en producent ITV besloten. Die beslissing werd genomen na meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. “De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL”, valt er te lezen in een verklaring. Het zou gaan om meerdere personen. Bandleider Jeroen Rietbergen (50), vriend van Linda De Mol, heeft zijn betrokkenheid intussen bekend en is opgestapt. Er zou ook klacht ingediend zijn tegen jurylid Ali B (40).
 2. Prinses Delphine reageert voor het eerst nadat ze 'Dancing with the Stars' verlaat: "Sad, very sad”
  Play

  Prinses Delphine reageert voor het eerst nadat ze 'Dancing with the Stars' verlaat: "Sad, very sad”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest dan ook de wedstrijd verlaten.
 3. Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. In deze ‘Friens and Family’-aflevering liet Nina Derwael - aan de zijde van haar oma - opnieuw zien dat ze hors catégorie is, en ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist, samen met haar BFF Melanie, de jury (eindelijk) te verbazen. Dankzij een heuse ‘slut drop’, jawel. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar en de jive-marathon - onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest als derde - na Olympiër Pieter Timmers en zanger Metejoor - de dansarena verlaten.