De Nederlandse 'K2 zoekt K3'-kandidate Manou Fleddérus kreeg tijdens de tweede studioshow een golden ticket van Hanne en Marthe.
Volledig scherm
De Nederlandse 'K2 zoekt K3'-kandidate Manou Fleddérus kreeg tijdens de tweede studioshow een golden ticket van Hanne en Marthe. © VTM

Manou kreeg gouden ticket in ‘K2 Zoekt K3’: “Maar die negatieve commentaar spookt nog altijd door mijn hoofd”

TVZe droomt al haar hele leven van een bestaan als K3'tje, en dankzij het golden ticket van Hanne en Marthe tijdens de tweede studioshow krijgt de Nederlandse Manou vanavond een nieuwe kans om haar droom te verwezenlijken. “Maar de vragen van Samantha, die zitten me dwars...”

4 reacties

 • Filemon Van Herreweghe

  1 jaar geleden
  uitgespeelde kaart Gordon is niet onpartijdig in tegen deel Lucas is zijn favoriet en die moet het worden spijtig ik vind het niets meer laten we K3 belgisch blijven zoals in het begin maar zal Gert Ver Hulst een worst wezen zolang het maar opbrengt zolas alles dat die gast doet
 • Monique Asaert

  1 jaar geleden
  Het zal zo wie zo een Nederlandse worden. Qua verkoop in Nederland! Heeft niets met talent te maken, T is big business..
 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Als ge geen commentaar kunt verdragen; waarom doe je dan mee.
 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Manou, je bent van Groningen. Dat is wel heel ver, en je bent er maar 21. Zelf denk ik niet dat je het jaren aan een stuk kan volhouden bij K3. Dus ergens volg ik wel de mening van Samantha.
 1. MEDIAWATCHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”
  Podcast

  MEDIAWAT­CHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”

  Drama in ‘Boer zkt vrouw’. Na een uit de hand gelopen ruzie beslissen kandidaten Jolyn en Katrijn het erf van hoefsmid Raphaël te verlaten. Een nooit eerder gezien tafereel in de geschiedenis van het VTM-programma. Nochtans zou boer Raphaël het klappen van de zweep van het programma wel moeten kennen. “Hij deed drie jaar geleden zélf mee om het hart van een boerin te veroveren”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.