Kevin en Maarten waren beiden te zien in een eerder seizoen van 'Down the road'.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin en Maarten waren beiden te zien in een eerder seizoen van 'Down the road'. © Photonews/Ghyselinck

Mama’s van ‘Down the road’-deelnemers Kevin en Maarten reageren: “Veel zelfstandiger dankzij het programma”

“Dieter Coppens is zo’n lieve man. Kevin heeft nog altijd contact met hem”, zegt Marleen, de mama van Kevin, die tweemaal deelnam aan het VRT-programma. Marleen is het niet eens met de kritiek van comedian William Boeva, net als Hilde - die haar zoon Maarten zag opfleuren dankzij het programma. Al geven beide dames toe dat inclusie een moeilijk onderwerp blijft. “Zelf initiatief nemen, dat kan hij niet, dat is een te grote stap.”

 1. Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)
  TV

  Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)

  Op zaterdag 14 januari vindt de finale plaats van ‘Eurosong 2023' in Paleis 12 in Brussel. Tijdens die spannende liveshow komen we eindelijk te weten wie ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Wordt het Loredana, Hunter Falls, of misschien toch The Starlings? Het beslissende moment kan je vanop de eerste rij meemaken, want tickets voor de grote finale zijn vanaf maandag 21 november 2022 te koop.
 2. Geen recordscore voor Rode Duivels: 1,8 miljoen kijkers volgen de match
  TV

  Geen recordsco­re voor Rode Duivels: 1,8 miljoen kijkers volgen de match

  Er mag dan wel geen Rode Duivels-gekte heersen, woensdagavond keken toch liefst 1.812.563 fans naar de moeizame overwinning van België tegen Canada. Een topcijfer, maar wel nog ver verwijderd van de absolute topscore van 2.502.400 fans voor de halve finale match van de Rode Duivels tegen Frankrijk tijdens het EK in 2018. Op eerdere WK’s, in 2014 en 2018, lokten de Duivels ook tijdens de eerste fase moeiteloos meer dan 2 miljoen kijkers.
 3. STREAMINGTIP. Must-see mysterieseries voor de fans van ‘Manifest’
  TV

  STREAMING­TIP. Must-see mysteriese­ries voor de fans van ‘Manifest’

  ‘Manifest’ trok deze maand na lang wachten een nieuw blik aan epische twists open aangaande vlucht 828 en haar overlevers. En dat is eraan te zien, want de reeks domineert de Netflix-top tien in ons land. Maar wie in afwachting van het langverwachte tweede deel van seizoen vier gretig op zoek is naar nog meer raadselachtige series met een bovennatuurlijke twist, moet niet op z’n honger blijven zitten. Van ‘The Wilds’ op Prime Video tot ‘The Leftovers’ op Streamz: wij stellen u enkele van de beste - en meest onderschatte - ‘must-see’ mysteries voor.