Simon en mama Hilde
Volledig scherm
PREMIUM
Simon en mama Hilde © Kristof Ghyselinck

Mama van Simon uit ‘Down the Road’: “Iemand zei me: ‘Kan je je zoon geen hormonen geven, zodat hij geen seksuele gevoelens ontwikkelt?’”

TVDie telefoon uit Thailand: “Mag ik samen slapen met Isa?” Voor Hilde (53), de mama van Simon (24) uit ‘Down The Road’, kwam het niet als een schok. “Maar het was wel confronterend omdat het me weer deed beseffen dat hij anders is”, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. Samen met haar zoon blikt ze terug op de intussen stukgelopen relatie en weerlegt ze de kritiek die William Boeva gaf op ‘Down the Road’. “Mensen met ’n beperking het nieuws laten presenteren... Je moet realistisch blijven.”

60 reacties

 • Leen Demeyer

  5 maanden geleden
  Rudi Mertens, volledig met jouw mening eens.
 • Veva David

  5 maanden geleden
  Top programma
 • Freddy Van remoortere

  5 maanden geleden
  Het was zo'n mooi programma Hoop dat Dieter nog verder gaat met deze programma's.. Dit is toch de wereld zoals hij echt is.. Of ben ik den dwaze...
 • Daphne Depla

  5 maanden geleden
  Volledig mee eens Wendy vanderhallen.
 • Wendy Vanderhallen

  5 maanden geleden
  Mooi om te zien hoe oprecht die mensen zijn daar kunnen wij mensen zonder beperking nog veel van leren
 1. Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-acteur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”
  PREMIUM
  TV

  Zeno uit ‘Bestemming X’ is zoon van overleden ‘Thuis’-ac­teur Donald Madder: “Ik wou mijn vader niet via tv leren kennen”

  “Ik heb nooit een papa gekend.” Zeno Madder (26) uit ‘Bestemming X’ moest op vijfjarige leeftijd afscheid nemen van zijn vader, Donald Madder, bekend om zijn rollen in ‘Thuis’ en ‘Wittekerke’. In ‘Dag Allemaal’ vertelt Zeno hoe het was om op te groeien zonder papa, en hoe hij zijn dood een plaats heeft kunnen geven. “Hoe goed m’n moeder en grootouders ook voor mij hebben gezorgd, als puber heb je behoefte aan een vaderfiguur.”
 2. Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”
  TV

  Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”

  Zingen, dansen en acteren. Ondertussen weet heel Vlaanderen wat voor talenten Hanne, Marthe en Julia zijn. Maar ooit begonnen ze elk op hun beurt met een bang hartje als lid van K3. In de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ blikken de dames terug op het prille begin van hun carrière. Hanne en Marthe wonnen ‘K3 Zoekt K3’ en werden meteen in het diepe gegooid. “Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien. Het is zo gek wat ons allemaal is overkomen”, vertelt een emotionele Hanne. “Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”, vult Marthe aan. Op twee weken tijd gaven de K3'tjes 18 optredens in de Lotto Arena. Iets wat Jente van Portland nauwelijks kan geloven:“Are you kidding me?!”