VTM/Dieter Bacquaert
Volledig scherm
© VTM/Dieter Bacquaert

Makers ‘Blind getrouwd’ weerleggen kritiek van Christophe: “We zijn zeker dat Brecht en Dziubi dit niet zo ervaren hebben”

TVEr is momenteel veel te doen rond een uitspraak van Christophe Ramont. Het voormalige ‘Blind getrouwd’-gezicht gaf op Twitter aan het niet eens te zijn met de manier waarop Dziubi en Brecht in beeld worden gebracht. Hij gaf onder meer kritiek op “het toxische beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is”. Ondertussen reageerden ook de makers van het programma op de situatie. “We hebben altijd rekening gehouden met Brecht en Dziubi en waar zij zich goed bij voelden.”

2 reacties

 • Jan De Schutter

  2 maanden geleden
  't is hem om de cijfers te doen! Die waren gekelderd, dus een beetje sensatie krikt die wel weer op.
 • jan mostrey

  2 maanden geleden
  Als Christophe de behoefte voelt om andermaal zelf in de spotlights komen te staan ,had hij misschien beter een nuttiger commentaar geleverd. Bijvoorbeeld over het moedig verhaal van Dziubi en Brecht over hun coming -out en de bijhorende moeilijkheden die ze hebben overwonnen. Dát zou pas een statement zijn,in het bijzonder naar de jongens en meisjes die nog in de kast zitten. Uw commentaar helpt de zaak niet verder vooruit,integendeel.Zo vind je altijd een stok om te slaan.
 1. 

Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’
  Play
  TV

  Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’

  Een kleine maand geleden waren ze nog onbekenden voor elkaar, maar de afgelopen weken ontpopten ze zich tot een ijzersterk team. Paul D’Hoore (63) en Celine Van Ouytsel (26) zijn de allereerste winnaars van de quiz ‘Even Goeie Vrienden’. Het duo nam het donderdagavond op tegen Kelly Pfaff en Jeroen Verdick en wonnen nipt met 14 versus 12 punten. Het geheim van hun succes: de kalmte bewaren. En dat was volgens Celine vooral de verdienste van haar quizpartner: “Ik ben een stresskip, maar Paul bleef altijd kalm.” En ook Paul had nog mooie woorden voor de ex-Miss België: “Zonder haar was ik hier niets geweest.”