An Lemmens, Gloria Boateng, Frances Lefebure en Ann Van Elsen maakten de eindstand bekend tijdens de liveshow van 'Make 2020 Great Again'.
Volledig scherm
An Lemmens, Gloria Boateng, Frances Lefebure en Ann Van Elsen maakten de eindstand bekend tijdens de liveshow van 'Make 2020 Great Again'. © VTM

‘Make 2020 Great Again’ brengt maar liefst 2.389.940 euro op voor kinderen in armoede

TVFrances Lefebure (32) en haar ‘superverspreiders’ An Lemmens (40), Gloria Boateng (32) en Ann Van Elsen (41) sloten het jaar 2020 dinsdagavond al in schoonheid af. Hun inzamelactie ‘Make 2020 Great Again’ bracht maar liefst 2.389.940 euro op voor kinderen die in armoede leven en dat nog geen drie weken na de lancering. Dat onthulden de vier live in de speciale VTM-show ‘Make 2020 Great Again’.

8 reacties

 • Robert DE REU

  3 weken geleden
  Mooi, en hopelijk krijgen wij na verloop een uitgebreid verslag over de verdeling van de gelden, zoals met alle goede doelen, maar zal wel voor altijd ijdele hoop blijven.
 • jean claude schepens

  3 weken geleden
  Hartverwarmend maar ... een regelrechte schande dat zoiets ueberhaupt nog moet georganiseerd worden in een - meer dan - 'welvarend' land anno - bijna - 2021 ! ... NJ
 • Dirk De Winter

  3 weken geleden
  VTM zou beter z'n reclameopbrengsten afstaan
 • WILLY ZACHEL

  3 weken geleden
  Met die riante kindervergoedingen zijn er geen kinderen in armoede ! Waar is dat geld dan voor nodig ? Waar gaat het naartoe ?
 • Johandaniella Deroyedeckx

  3 weken geleden
  Leuk! Maar ik ken ook mensen die zonder iets zitten, de kinderen ook. Toch zie je ze hier niet hoor. Maar ja kijkcijfers hé...
 1. Ines uit ‘Boerenjaar’ combineert het familiebedrijf met job als adviseur: “Een etentje missen omdat een koe gaat kalven... Dat hoort erbij”
  PREMIUM
  TV

  Ines uit ‘Boerenjaar’ combineert het familiebe­drijf met job als adviseur: “Een etentje missen omdat een koe gaat kalven... Dat hoort erbij”

  “Ik kan hard vloeken als ‘s morgens de wekker gaat, terwijl de nacht voordien een koe heeft gekalfd.” 24 uren in een dag zijn soms echt te weinig, zo ook voor Ines Theunis (25) uit het VIER-programma ‘Boerenjaar’. Samen met haar mama en zus runt ze een vleesveebedrijf met 200 koeien, en als landbouwadviseur helpt ze ook andere boeren met vergunningen en papieren. “Ik wilde vooral het levenswerk van mijn papa voortzetten na zijn overlijden.”
 1. Gloria Boateng ging van TikTok tot het gezicht van ‘Make 2020 Great Again’: "Ik wéét hoe moeilijk het kan zijn om rond te komen"
  PREMIUM
  Showbizz

  Gloria Boateng ging van TikTok tot het gezicht van ‘Make 2020 Great Again’: "Ik wéét hoe moeilijk het kan zijn om rond te komen"

  U zag haar de voorbije dagen al op uw tv-scherm verschijnen naast An Lemmens en Ann Van Elsen. Ook Gloria Boateng is een van de 'superverspreiders' die zich inzet voor 'Make 2020 Great Again'. Minder bekend dan haar twee collega's, maar zo mogelijk nog meer gepassioneerd om kinderen in armoede een fijn eindejaar te bezorgen. “Mijn biologische mama was schizofreen, waardoor ik mijn hele jeugd een ‘kind van de staat’ ben gebleven."
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen