Magali en Francesco Planckaert zijn na een verloving van 16 jaar eindelijk getrouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Magali en Francesco Planckaert zijn na een verloving van 16 jaar eindelijk getrouwd. © HLN

Magali en Francesco Planckaert zijn na een verloving van 16 jaar eindelijk getrouwd: “Jammer dat onze kinderen niet bij ons huwelijk aanwezig mochten zijn”

TVDe Planckaerts zijn het nieuwe jaar verrassend romantisch begonnen: met een bruiloft. Francesco (38) en Magali (35) gaven elkaar na een relatie van 22 jaar officieel hun jawoord. Wegens corona gebeurde dat wel zonder hun drie kinderen Devon (14), Noa (12) en Yukka (10). “Mijn huwelijksaanzoek dateert al van 16 jaar geleden. Dit moet zowat de langste verloving ooit zijn geweest.”

29 reacties

 • Uitterhaegen Annie

  2 maanden geleden
  Leuk heb er van genoten kan ook heel mooi zingen
 • jeannine truyts

  2 maanden geleden
  al 16 jaar "verloofd" ? ... zou 'ze wonen al 16 jaar samen' niet beter geweest zijn ? ... NJ
 • gilbert Gijdé

  2 maanden geleden
  alles voor de televisie
 • Gilbert De Keyser

  2 maanden geleden
  Mooi toch de familie Planckaert. Hun spontaniteit en openheid is ontroerend. Was echt eens een heel mooi stukje reality tv. Hebben volop genoten.
 • ELIANE VERSCHAEREN

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat met jullie huwelijk Jullie zijn een fantastische familie Ze zouden heel veel mensen eens een voorbeeld mogen menen hoe mooi jullie familie het doet Een woord prachtig om te zien
 1. Ook de Planckaerts vieren de feestdagen elk in hun eigen bubbel: “Mijn jongste kleinkind dat zegt: ‘Ik mag niet bij u komen, hé pépé’, dat breekt mijn hart”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ook de Plan­ckaerts vieren de feestdagen elk in hun eigen bubbel: “Mijn jongste kleinkind dat zegt: ‘Ik mag niet bij u komen, hé pépé’, dat breekt mijn hart”

  Meer nog dan het jaar van corona was 2020 voor de Planckaerts het jaar dat Vlaanderen hen herontdekte. Toch dwingt het virus ook Eddy en Christa (allebei 62), Francesco (38), Stephanie (31) en Junior (28) om kerst elk in hun eigen bubbel te vieren. “Een groot gemis”, vindt pater familias Eddy. Stephanie treedt hem bij: “Ik ben soms bang dat we uit elkaar zullen groeien.”
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Pikant gesprek in 'Uit de Kleren': "Ik deed al 15 à 20 standjes van de Kamasutra"
  Play
  Uit de Kleren

  Pikant gesprek in 'Uit de Kleren': "Ik deed al 15 à 20 standjes van de Kamasutra"

 2. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar