Dina Tersago
Volledig scherm
Dina Tersago © VTM

Maak nu al kennis met de nieuwe boeren en boerin van ‘Boer zkt vrouw’: “Door de week is hij de boer, maar in het weekend zou je dat niet zeggen”

TVDina Tersago (43) begint er vrijdag weer aan. Dan is ze weer cupido van dienst voor vier nieuwe boeren en één sympathieke boerin in ‘Boer zkt vrouw’. Die stellen zich net zoals vorig jaar incognito voor. Het innerlijke primeert boven het uiterlijke, hun looks houden ze dus nog even geheim. Maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Welke boeren en boerin gaan dit seizoen op zoek naar de liefde?

0 reacties

 1. STREAMINGTIP. ‘Red Sandra’: Wanneer het recht op gezondheid een lijdensweg wordt
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Red Sandra’: Wanneer het recht op gezondheid een lijdensweg wordt

  Hij maakte met ‘Het Vonnis’ al een film die onrecht aankaart, en ook met ‘Red Sandra’ toont Jan Verheyen - in samenwerking met echtgenote Lien Willaert - zich van z’n meest bevlogen kant. Was z’n prent uit 2013 een aanklacht tegen de absurditeit van procedurefouten, neemt de regisseur dit keer de medische wereld en haar financiële discours stevig op de korrel. Een waardevol verhaal, dat niet op Streamz mocht ontbreken.
 2. ‘Benidorm Bastards’-bedenker Tim Van Aelst trekt na dertien succesjaren de stekker uit productiehuis Shelter: “Ik heb geen enkel idee wat ik ga doen”
  Play
  TV

  ‘Benidorm Bas­tards’-bedenker Tim Van Aelst trekt na dertien succesja­ren de stekker uit productie­huis Shelter: “Ik heb geen enkel idee wat ik ga doen”

  Serieus bommetje in de Vlaamse tv-wereld: het succes-duo Tim Van Aelst (44) en Sofie Peeters (35) trekt na dertien jaar de stekker uit hun productiehuis Shelter. “Ik heb het gevoel dat we er alles uitgehaald hebben wat erin zat”, aldus Van Aelst. De twee scoorden met reeksen als ‘Tragger Hippy’, ‘Benidorm Bastards’, ‘Wat Als?’, ‘Safety First’, ‘Studio Tarara’ en ‘Hoe zal ik het zeggen?’ zowel internationaal als bij ons. “Ik hoop vooral dat het een afscheid vol liefde is. En niet met haat of nijd.”
 3. 20 jaar na 'Spring': hoe gaat het nu met Cara ‘Chantal’ Van der Auwera? “Voor een film mogen ze me altijd bellen”
  Play
  TV

  20 jaar na 'Spring': hoe gaat het nu met Cara ‘Chantal’ Van der Auwera? “Voor een film mogen ze me altijd bellen”

  In 2002 streed Chantal dagelijks tegen Katrijn om de solo te mogen dansen in het Ketnet-programma ‘Spring’. Maar wat steekt actrice Cara Van der Auwera 20 jaar later uit? Reporter Jarne Rediers zoch haar op bij de VRT om het aan haar zelf te vragen. “Ondertussen werk ik al 8 jaar bij Klara, de klassieke radiozender hier” vertelt Cara fier. Of ze het niet vervelend vindt om na al die tijd nog dagelijks over ‘Spring’ aangesproken te worden? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.