VTM2
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM2

Maak kennis met Regi’s rechterhand Lester Williams: “Hij kan streng zijn, ja. Sommigen hebben het daar moeilijk mee”

TVVanaf donderdagavond gaat hitkanon Regi in het nieuwe VTM2- programma ‘Regi Academy’ op zoek naar een nieuwe straffe stem. Hij wordt bijgestaan door zijn fab four: Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en de minder bekende Lester Williams (35), Regi’s linker- én rechterhand. Tijd voor een kennismaking met die laatste: “Met ‘nieuwelingen’ weet je niet goed hoe oprecht ze zijn. Daar is hij dus wel voor op z’n hoede.”

2 reacties

 • johny vanderlinden

  4 maanden geleden
  Hij mag wat strenger zijn voor zichzelf ook.
 • Gert Destoop

  4 maanden geleden
  Als ik het moeilijk heb met iemand, negeer ik die, man of vrouw, collega of leidinggevende. Als ik problemen had met een leerling in mijn klas, negeerde ik die ook. Het is niet omdat iedereen met zichzelf ingenomen is dat je dat moet aanvaarden. Kom op voor jezelf maar maak het anderen niet lastig.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.