Luc Haekens en dochter Justine
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Haekens en dochter Justine © © VRT

Luc Haekens bezoekt zijn dochter op Erasmus: “Een drugshol, zei de taxichauffeur. Dan slik je toch even”

TVLuc Haekens (54) mag nog eens de hort op. Bij Woestijnvis wachtte hij tevergeefs op goedkeuring van zijn reisideeën en dus richtte hij dan maar zelf een productiehuis op. Het resultaat daarvan is ‘Het grote onbekende’, waarin hij tien Erasmusstudenten - inclusief zijn eigen dochter - bezoekt. En niet altijd in de meest veilige steden. “Na die mislukte bevalling zaten we als een geslagen hond voor ons uit te kijken.”

4 reacties

 • jos segers

  2 maanden geleden
  6u les op een week, dat belooft.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Op Erasmus gaan is een grap. Dat weet iedereen. Goed feesten en goede punten zonder iets te doen. Maak het niet beter dan het is aub.
 • Kristien Foubert

  2 maanden geleden
  Weer een duur programma als beloning voor een vrt figuur. Wat hebben wij in godsnaam eraan ? Stop met dit soort zelfverheerlijking en doe eens gewoon normaal. Maak luchtige programma's met gewone mensen in Vlaanderen
 • robert henneman

  2 maanden geleden
  ocharme toch, weeral een programma waar we niets aan hebben.
 1. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”
  Play
  TV

  KIJK. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”

  Een gezellige apéro en je hartslag. Het heeft voor mensen met misofonie (overgevoeligheid voor specifieke geluiden zoals bijvoorbeeld eetgeluiden) een duidelijk verband. Kraak-, slik- en slurpgeluiden garanderen vaak een verhoogde hartslag. Of je misofonie hebt, zou te lezen zijn in je DNA, zoals bij Shania Gooris (22). Frances Lefebure (34) neemt in ‘Ons DNA’ de proef op de som en nodigt haar uit voor een ietwat vreemde aperitief. “Wat al deze hapjes gemeen hebben, is dat ze heel veel lawaai maken als je ze opeet”, vertelt ze, zoals je kan zien in het fragment hierboven. “Tijdens het aperitief doe ik mijn uiterste best om te slurpen, smakken en alles goed te laten kraken tussen mijn tanden.”
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  21

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.