Luc Appermont en Bart Kaëll in 'Kat zonder Grenzen'
Volledig scherm
Luc Appermont en Bart Kaëll in 'Kat zonder Grenzen' © Play4

Luc Appermont had graag kinderen gewild: “Maar Bart was daar niet voor te vinden”

TVAl 43 jaar delen ze al lief en leed: Luc Appermont (71) en Bart Kaëll (60). Gehuwd sinds 2015, maar altijd kinderloos gebleven. In ‘Kat Zonder Grenzen’ vertelt Luc dat hij dat graag anders had gezien. 

 1. Annelies en Tim uit ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ willen correcte vergoeding: “Voor tien euro per uur wil niemand met zijn handen in de stront zitten”
  PREMIUM
  TV

  Annelies en Tim uit ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ willen correcte vergoeding: “Voor tien euro per uur wil niemand met zijn handen in de stront zitten”

  “Ontelbare flacons shampoo, zeep, douchegel... Heel soms kunnen we er minderbedeelden mee helpen. Maar meestal liggen ze onder een laagje rottend voedsel of uitwerpselen en gaat het de container in.” In ‘De Vuilste Jobs Van Vlaanderen’ op VTM 2 zien we hoe Tim (40) en Annelies (42) huizen schoonmaken waarin het afval soms tot tegen het plafond groeit. En dat zijn lang geen uitzonderingen.
 2. Van een ‘grote, saaie rechthoek’ tot een echte droomslaapkamer: dit zijn de eerste afgewerkte slaapkamers van ‘Huis Gemaakt’
  TV

  Van een ‘grote, saaie rechthoek’ tot een echte droomslaap­ka­mer: dit zijn de eerste afgewerkte slaapka­mers van ‘Huis Gemaakt’

  Vanavond weten we welke drie koppels hun huis verder mogen afwerken in ‘Huis Gemaakt’. De duo’s die de mooiste slaapkamer weten af te leveren, mogen verder verbouwen, maar de overige kandidaten moeten hun werkmateriaal noodgedwongen neerleggen. Op het verdict moeten we dus nog heel eventjes wachten, maar de droomslaapkamer van Pieter & Anaïs en van Ruben & Antje kunnen we ondertussen wel al bewonderen.
 1. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is

 2. Koen Wauters bezoekt (digitaal) het hippe SoHo met onze man in New York
  Play
  ONZE MAN IN NEW YORK

  Koen Wauters bezoekt (digitaal) het hippe SoHo met onze man in New York