‘Love Is Blind’-deelneemster klapt uit de biecht: “Sommige verloofde koppels worden eruit geknipt”

TVKelly Chase, een deelneemster uit het eerste seizoen van de Netflix-serie ‘Love Is Blind’, vertelt op TikTok verschillende geheimen van het programma. In de realityserie leren verschillende singles elkaar kennen zonder dat ze elkaar kunnen zien. De enige manier om het gezicht te zien van de persoon op wie je verliefd bent geworden door te praten, is door je met hem of haar te verloven.

1 reactie

 • Eric Van Dyck

  3 maanden geleden
  Die in scene gezette reality (not so real) is een ziekte geworden … Pure nonsens en niks positieve waarde, eerder plat vertier voor mensen die zelf geen leven hebben.
 1. “Fysiek en mentaal óp door rol als ballerina”: Violet Braeckman geeft alles in ‘Assisen’
  PREMIUM
  TV

  “Fysiek en mentaal óp door rol als ballerina”: Violet Braeckman geeft alles in ‘Assisen’

  “Op twee maanden tijd zo’n hoog niveau halen, is onmogelijk.” En toch deed Violet Braeckman (26) haar uiterste best om geloofwaardig een prima ballerina neer te zetten in de nieuwe fictiereeks ‘Assisen’. Door intensieve training, een aangepast dieet en héél erg veel inleving. “Tegen het einde van de opnames had ik het gevoel dat ik mezelf speelde”, klinkt het bij de actrice, in een gesprek over het spelen van een moordverdachte én de innovatieve manier waarop het verhaal van ‘Assisen’ verteld wordt. “
 1. GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”

  Uniek in de wereld is ‘Assisen’ niet - ook in een aflevering van de bejubelde reeks ‘Black Mirror’ kon het publiek bijvoorbeeld al meebeslissen over het verloop van het plot - maar in het Vlaamse tv-landschap is de nieuwste Play4-fictieserie wel de eerste in z'n soort. Na zes afleveringen mogen u en ik uitmaken of prima ballerina Eveline Van Laecke (Violet Braeckman) al dan niet haar dansmentor en minnaar vermoord heeft. Maar levert dat originele uitgangspunt ook een baanbrekende tv-reeks op? “Het einde van een assisenzaak bepalen? Alsof het leven al niet genoeg verantwoordelijkheden telt.”
 2. Boze diva's, een dronken Charlie en 'de vloek van de Angels': drama op de set van legendarische tv-reeks 'Charlie's Angels'
  PREMIUM
  TV

  Boze diva's, een dronken Charlie en 'de vloek van de Angels': drama op de set van legendari­sche tv-reeks 'Char­lie's Angels'

  De tv-reeks ‘Charlie’s Angels’ - met Kate Jackson (74), Farrah Fawcett zaliger en Jaclyn Smith (77) - was midden jaren zeventig razend populair, maar achter de schermen ging het er iets minder engelachtig aan toen. Een torenhoog kledingbudget - ongezien in de tijd - deed productiemedewerkers grijze haren krijgen, de actrices worstelden met hun imago van seksbom en de sfeer zakte regelmatig onder het nulpunt. Om van de ‘vloek van Charlie’s Angels’ nog maar te zwijgen. “Misschien zat er iets in het water op de set.”
 3. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”