Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Louis Talpe was even de Vlaamse Tom Cruise tijdens opnames ‘Onder Vuur’: “Strafste dat ik ooit heb mogen doen”

TVEen luchtballon die tegen een kraan crasht. Iemand die te pletter stort. Brandweerlui die met gevaar voor eigen leven de overige passagiers uit hun hachelijke toestand moeten bevrijden. Het leek een verschrikkelijk ongeval aan het Oostendse Vuurtorendok. Het waren gelukkig ‘maar’ opnames voor de nieuwe VRT-fictiereeks ‘Onder Vuur’. Louis Talpe was even de Tom Cruise van Vlaanderen en vertelt samen met het productiehuis hoe alles in zijn werk ging. “Er is een reden waarom er al 20 jaar geen brandweerreeks meer is gemaakt in Vlaanderen.”

0 reacties

 1. SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativiteit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single
  TV

  SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativi­teit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
 2. KIJK. ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”
  Play
  TV

  ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”

  Arno en Gerben van ‘Security Checkers' bevinden zich in Düsseldorf, waar de MTV Europe Music Awards worden uitgereikt. Hun doel? Zo dicht mogelijk bij Taylor Swift te komen. Alleen wordt dat geen makkelijke opdracht, zoals uit de beelden hierboven blijkt. “Er is letterlijk overal security. Aan de ingang van het domein, aan de ticketscan, aan de metaaldetector … Het stopt niet”, klinkt het. “Zoveel security, da’s niet normaal.” Maar de jongens hebben alvast een oplossing bedacht: “We gaan doen waar we het beste in zijn: ons proberen binnen ‘lullen’.”