Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Louis Talpe was even de Vlaamse Tom Cruise tijdens opnames ‘Onder Vuur’: “Strafste dat ik ooit heb mogen doen”

TVEen luchtballon die tegen een kraan crasht. Iemand die te pletter stort. Brandweerlui die met gevaar voor eigen leven de overige passagiers uit hun hachelijke toestand moeten bevrijden. Het leek een verschrikkelijk ongeval aan het Oostendse Vuurtorendok. Het waren gelukkig ‘maar’ opnames voor de nieuwe VRT-fictiereeks ‘Onder Vuur’. Louis Talpe was even de Tom Cruise van Vlaanderen en vertelt samen met het productiehuis hoe alles in zijn werk ging. “Er is een reden waarom er al 20 jaar geen brandweerreeks meer is gemaakt in Vlaanderen.”

0 reacties

 1. Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard
  Streamz

  Leven als God op aarde: Deze vier series over macht en geld zijn het streamen waard

  Vanaf deze week word je op Streamz elke maandag getrakteerd op een nieuwe aflevering van het derde seizoen van ‘Succession’, een van de strafste dramaseries van het moment. Naar aanleiding van de release tippen wij deze week in onze Kijkgids nog enkele reeksen die bol staan van machtspelletjes en absurde rijkdom. Van een onnavolgbaar kat-en-muisspel in ‘Billions’ (Streamz) en de achterkamertjespolitiek in ‘Dynasty’ (Netflix) tot een familievete in ‘Empire’ (Disney+): dit zijn onze favoriete series over de superrijken in streamingland.
 2. Giani en Hanne als Duo Legato in ‘Belgium’s Got Talent’: “Er wordt vaak neerbuigend gedaan over ‘circusvolk’”
  TV

  Giani en Hanne als Duo Legato in ‘Belgium’s Got Talent’: “Er wordt vaak neerbui­gend gedaan over ‘circusvolk’”

  Bart Peeters is fan van de ‘husky voice’ van Fransman Giani Giordano (24), Ruth Beeckmans stond versteld van de explosieve luchtacrobatie van Hanne Coeckelbergs (24). Samen ­bundelt dit koppel z’n krachten in ‘Belgium’s Got Talent’ als Duo Legato. “We leerden elkaar kennen in een Zwitsers circus”, klinkt het. “En ja, de vonk is meteen overgeslagen. We hebben daardoor wel een moeilijke keuze moeten maken.”