Loopt nieuw seizoen ‘Camping Coppens’ meteen fout? Staf kreunt van de pijn na wespensteek in lip

 1. Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Wie wordt het nieuwe K3’tje? Het antwoord op die vraag komt steeds dichterbij. Nu zaterdag starten de eerste studioshows met de twaalf overgebleven kandidaten. Voor Justine Vanhulle (24) kan haar inschrijving sowieso al niet meer stuk. De West-Vlaamse schreef zich zonder al te veel verwachtingen in. “Ja, die auditie was mijn allereerste optreden ooit. Het was waanzin”, vertelt ze. “Ik zou er echt alles aan doen om naast Marthe en Hanne op een podium te staan.”
 2. Staf Coppens over de ‘verschrikkelijke’ geboorte van zijn zoon: “Ik zag zuurstof aan de muur en ben er gaan aanhangen”
  Showbizz

  Staf Coppens over de ‘verschrik­ke­lij­ke’ geboorte van zijn zoon: “Ik zag zuurstof aan de muur en ben er gaan aanhangen”

  Staf Coppens (40) is momenteel trotse papa van Beau (13) en Nora (12), maar aan de bevalling van zijn zoon heeft de presentator geen leuke herinneringen. “Op een gegeven moment begonnen de verpleegsters allemaal op de buik van Monique te duwen omdat Beau klem zat”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. Ook na de geboorte kreeg Staf een hard verdict: zijn zoon had een kleine hartafwijking.
 1. Jacques en Axel schuimen rommelmarkten af en Hanne en Marthe zoeken een nieuw K3-lid: dit zie je dit najaar op VTM
  TV

  Jacques en Axel schuimen rommelmark­ten af en Hanne en Marthe zoeken een nieuw K3-lid: dit zie je dit najaar op VTM

  VTM pakt dit najaar uit met tien gloednieuwe programma’s. Blikvangers zijn ‘Eenmaal, Andermaal’, waarin Jacques Vermeire (70) en Axel Daeseleire (52) rommelmarkten en antiquairs afschuimen op zoek naar unieke stukken, en ‘Welkom in de Familie’, dat onbekende Vlamingen de kans geeft een totaal ander leven te leiden. Daarnaast keren ook sterkhouders als ‘Snackmasters’, ‘Camping Coppens’ en ‘Ze Zeggen Dat’ terug met nieuwe seizoenen.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.