Rudy en Zjef in 'Familie'
Volledig scherm
Rudy en Zjef in 'Familie' © VTM

Loopt het definitief fout tussen Zjef en Rudi in ‘Familie’?

TVIn ‘Familie’ lopen de emoties hoog op. Rudi denkt dat Zjef gokverslaafd is. De zoveelste ruzie over dat onderwerp dreigt te escaleren. Komt het ooit nog goed tussen hen? 

 1. 'Days of our Lives'-acteur Jay Pickett (60) overleden na hartaanval op filmset
  TV
  1

  'Days of our Lives'-ac­teur Jay Pickett (60) laat het leven na hartaanval op filmset

  De Amerikaanse acteur Jay Pickett, bij ons vooral bekend vanwege zijn rollen in allerlei soaps, is op 60-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse acteur was bezig met de opnames van een nieuwe film in zijn thuisstaat Idaho, toen het op de set moet misgelopen zijn tijdens een ritje te paard. “Hij stierf terwijl hij deed waar hij van hield”, zegt de regisseur van de prent waar hij aan werkte.
 2. “Als ik geen zin heb, heb ik dan een mentaal probleem?”: onbezonnen Sporza-commentaar over Simone Biles krijgt staartje

  “Als ik geen zin heb, heb ik dan een mentaal probleem?”: onbezonnen Spor­za-commentaar over Simone Biles krijgt staartje

  De VRT zal intern een gesprek voeren met gastcommentator Dirk Van Esser na diens uitlatingen over mentale gezondheid tijdens de live-uitzending van de olympische teamfinale van het damesturnen. Dat zegt woordvoerder Hans Van Goethem. “De opmerkingen stroken niet met de manier waarop we bij de VRT en Sporza over mentale problemen denken”, is de openbare omroep duidelijk.