Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Loïc en Jamie-Lee blikken terug op ‘De verraders’: “Uit respect voor de productie zou ik het vandaag anders aanpakken”

BVWekenlang speelden ze de ene na de andere bondgenoot naar huis in ‘De verraders’, maar na enkele afleveringen bleek het pact tussen hen toch niet waterdicht te zijn. Jamie-Lee Six (23) keerde haar twee collega’s de rug toe en speelde Walter Damen zonder verpinken mee naar huis. Loïc Van Impe (29) kon haar verraad maar moeilijk verkroppen en zette vervolgens de boel op stelten door zichzelf te outen als verrader. Door zijn ware identiteit bekend te maken, bezegelde Loïc niet alleen zijn eigen lot, maar ook dat van Jamie-Lee. Aan de laatste ronde tafel werd ze door de overige bondgenoten naar huis gestuurd. “Mensen onderschatten hoe zwaar het voor ons was.” 

22 reacties

 • Richard Niederbacher

  12 maanden geleden
  Hannelore was de eerste en tot voor de laatste dag de enige die volledig juist was…
 • Gerry VAN DE KERKHOF

  12 maanden geleden
  Vreemd dat J-L zoveel kritiek krijgt, terwijl iedereen het wel een spel noemt. Ik vind dat de verraders goed begonnen zijn, maar ze zijn alle 3 fouten gaan maken. Walter begon te veel in de kijker te lopen, waarna Jamie terecht zich distantieerde, maar naliet Loic te informeren. Die nam het dan weer te persoonlijk en wou als verrader domweg een koorknaap blijven. Ze hebben het alle 3 verknald. Het programma was imo jammer genoeg niet zo interessant voor de kijkers als voor de deelnemers.
 • Jil Heirman

  12 maanden geleden
  Astrid is de eigenlijke winnares van dit spel.
 • Watcher

  12 maanden geleden
  Loic moest vertrekken omdat hij zichzelf had bekendgemaakt. Jamie lee speelde met de bondgenoten en stookte hen op om Walter er uit te knikkeren. Had Jamie lee gedaan had wat ze moest doen, samen met andere verraders proberen winnen, dan winnen verraders op 1 been. En dan dat zweren op naasten, sorry, zegt veel over iemands karakter. Zij deed mee om meer volgers te krijgen op insta
 • Joëlle Mertens

  12 maanden geleden
  Ik heb dat er nog een vervolg komt! Het was spannend en soms zelfs nog ontroerend. Het blijft een spel. Helaas zijn er mensen die dat niet kunnen scheiden. Wat vooral ook interessant was om te zien is hoe iedereen vanuit hun individuele "vakkennis" de puzzel trachtte te ontrafelen. De wielrenner die het als een koers bezag, de bioloog die sommige gedragingen vergeleek met de gedragingen in de dierenwereld, de journaliste die het uitspitte dmv doorvragen. Elk had hun specialiteit. Zalig!
 1. Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”
  TV

  Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”

  Zingen, dansen en acteren. Ondertussen weet heel Vlaanderen wat voor talenten Hanne, Marthe en Julia zijn. Maar ooit begonnen ze elk op hun beurt met een bang hartje als lid van K3. In de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ blikken de dames terug op het prille begin van hun carrière. Hanne en Marthe wonnen ‘K3 Zoekt K3’ en werden meteen in het diepe gegooid. “Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien. Het is zo gek wat ons allemaal is overkomen”, vertelt een emotionele Hanne. “Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”, vult Marthe aan. Op twee weken tijd gaven de K3'tjes 18 optredens in de Lotto Arena. Iets wat Jente van Portland nauwelijks kan geloven:“Are you kidding me?!”
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.