Ken Delissen en Lyndsey Van Dyck
Volledig scherm
PREMIUM
Ken Delissen en Lyndsey Van Dyck © Johan Martens

Lindsey begon relatie met verlamde Ken uit Philippe Geubels' 'Taboe': "M’n hart gevolgd"

"Ik heb niet voor de gemakkelijkste weg gekozen, dat besef ik." Maar Lindsey Van Dyck (34) heeft het zich nog geen moment beklaagd dat ze - zes jaar geleden - een relatie begon met Ken Delissen (37), die te zien was in de eerste aflevering van Philippe Geubels’ programma ‘Taboe’. "Wie Ken leert kennen, kán niet anders dan hem graag zien", vertelt ze in Dag Allemaal. 

27 reacties

 • Peppy Hannes

  4 jaar geleden
  Dimi Bauwens,Theo Van Hoof en... DIK gelijk!! ik zit ook zo wij zijn 3jaar na mijn ongeval getrouwd en nu 28jaar getrouwd (hopelijk jij ook) we hebben intussen 2 jongens een huis met zwenbad en ....... laten we hopen dat jij niets mee maakt (met zo"n houding) Nog veel geluk en liefde samen Lindsey en Ken
 • Daniel Claeys

  5 jaar geleden
  mooie vrouw met het hart op de juiste plaats nog erg veel gelukkige jaren samen
 • Lutgard Crombez

  5 jaar geleden
  Niet iedereen is egoïstisch in het leven, gelukkig dat er nog mensen bestaan met een hart dat echte liefde herkent. Al bij stilgestaan, zij die de echte liefde hier niet zien, ingeval dat je met een gezond iemand huwt of gaat samenleven dat een ongeluk van een gezonde mens totaal hulpeloos kan maken en dan? Ga je dan je geliefde ook in de steek laten omdat hij andersvalide geworden is? Echte liefde neemt je zoals je bent....
 • Therese Bruyneel

  5 jaar geleden
  Ik heb ook een beperking door een ongeval en ik heb uit dit programma veel sterke momenten gehaald , wand soms zie ik het ook niet meer zitten maar deze jongeman zit in een erge positie , ik vind het een sterke man en proficiat aan zijn vriendin
 • Theo Van Hoof

  5 jaar geleden
  Tina, Rik, Romy, jullie reactie zegt heel veel over jullie eigen egoïsme. Ik wens dit koppel alle geluk toe. Ik ken ook een koppel waar de man verlamd is door een duik in het zwembad. Super koppel. Manon gun ik net zo een lieve begripvolle vriend/echtgenoot.
 1. RECENSIE. ‘Swarm’: “Door Billie Eilish als creepy cultleidster zouden we bijna de passage van Paris Jackson als praatzieke stripper vergeten”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Swarm’: “Door Billie Eilish als creepy cultleid­ster zouden we bijna de passage van Paris Jackson als praatzieke stripper vergeten”

  Na de Emmy-winnende reeks ‘Atlanta’ wilde bedenker en hoofdrolspeler Donald Glover koste wat het kost een show maken over een vrouwelijke superfan die geobsedeerd is door een popster. En guess what? Zijn reeks over de obsessieve aard van superfans (beter bekend als ‘stans’) online, heeft nu zelf het internet in z’n greep. Geen verrassing aangezien de reeks onder meer Billie Eilish in z’n cast heeft, die ook het één en ander afweet van opdringerige fans, en het grote verhaal heel wat echo’s deelt met popster Beyoncé en haar zwerm aan toegewijden. Of ‘Swarm’ op Prime Video echter meer in z’n mars heeft dan stuntcasting en het bijtincident van Beyoncé terug onder de aandacht brengen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.