VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Ligt er ook een fortuin op jou te wachten, zoals in ‘Erfgenaam Gezocht’? “Nauw contact houden met je familie is de boodschap”

TVZe zijn er, mensen die zonder het te weten recht hebben op een aanzienlijke som geld in de vorm van een erfenis. Naar hen gaat Axel Daeseleire vanaf vanavond op zoek, in zijn nieuwe programma ‘Erfgenaam Gezocht’ op VTM. Maar hoe kan je achterhalen of jij ook recht hebt op zo’n verloren erfenis? Notaris Joni Soutaer geeft tekst en uitleg. “Erfgenamen hebben tot 30 jaar na het overlijden de tijd om zich te melden.”

10 reacties

 • Ben Strubbe

  2 jaar geleden
  Een fortuin !? Ik heb een stukje van de eerste aflevering gezien. Van een erfenis van oorspronkelijk ongeveer 450.000 euro bleef nog amper 33.000 euro over (voor twee erfgenamen). Je had de gezichten moeten zien toen beide bedragen genoemd werden.
 • Andy De Schieter

  2 jaar geleden
  Erfenis, we kennen er alles van. Als je niet wilt dat je kinderen iets erven, kan dat perfect. De laatste wilsbeschikking dient uitgevoerd te worden. Als je als ouder wilt dat er geen geld overblijft, dan bestel je via opdracht elk jaar een zerk van 10000 euro, 25 jaar lang. Elke week bloemen van 500 euro. Er blijft niets over voor de kinderen. Iedereen krijgt een deel ? Van wat ? Van niets ? Er zijn systemen genoeg om alles te verbrassen. Je kinderen kan je niet onterven ? Gaat perfect.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 jaar geleden
  Zou het mogelijk zijn om de mensen hun privéleven eens gerust te laten en te respecteren aub.
 • Leen Demeyer

  2 jaar geleden
  Wat een boodschap. Dus voor het geld nauw contact houden is de boodschap?
 • Didi Bellens

  2 jaar geleden
  Daar heb ik nu echt eens geen boodschap aan. Wat gaan ze nog allemaal uitvinden van onnozele programma's. Kijken zal ik zeker niet.