Neveneffecten, episode 'De landing'.
Volledig scherm
PREMIUM
Neveneffecten, episode 'De landing'. © VRT

Lieven Scheire en Jonas Geirnaert blikken terug op ‘Neveneffecten’: “We dachten massa’s kijkers te scoren. Dát viel tegen”

TVVandaag behoren Jonas Geirnaert (40) en Lieven Scheire (41) tot het kransje van beste tv-makers van het land, maar ook zij zetten ooit hun eerste stapjes. Die stapjes noemden ze zeventien jaar geleden ‘Neveneffecten’, en zijn deze week opnieuw te zien op Canvas. Voor de gelegenheid blikken beide heren terug op de knotsgekke reeks die hun carrière lanceerde. “Plots belde Erik Van Looy, daar was ik echt niet goed van.”

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. ‘The Masked Singer’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”
  Showbits

  ‘The Masked Sin­ger’-geheimen met Herman ‘Skiwi’ Verbruggen: “Je moet altijd naar het toilet als je in zo’n pak zit”

  Was Herman ‘Skiwi’ Verbruggen starstruck door een medekandidaat? Heeft hij te allen tijde zijn deelname verborgen kunnen houden? En vooral: wat doe je als je net naar het toilet moet als je in dat pak zit? Showbits-reporter Senne daagde Herman uit voor een potje ‘Never Have I Ever’, en ontrafelde zo een aantal interessante ‘The Masked Singer’-geheimen.
 3. “Het moment dat ik mijn zoons vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer”: emotionele Gert Verheyen open over scheiding in ‘Over de oceaan’
  PREMIUM
  TV
  24

  “Het moment dat ik mijn zoons vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer”: emotionele Gert Verheyen open over scheiding in ‘Over de oceaan’

  De emoties sloegen maandagavond heftig toe bij Gert Verheyen (52) in ‘Over de oceaan’. Als hij een gesprek met zijn zonen te horen krijgt over hun band, kan hij zijn tranen niet bedwingen. De jonge twintigers vertellen dat Gert weinig initiatief neemt om contact te zoeken sinds de scheiding. Dat laatste noemt de voetbalanalist trouwens nog steeds “de grootste mislukking van zijn leven”. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 1. 

De eerste afvaller van ‘The Masked Singer' is bekend: “Jammer dat ik Skiwi niet meer kan laten jodelen”
  PREMIUM
  TV

  De eerste afvaller van ‘The Masked Singer' is bekend: “Jammer dat ik Skiwi niet meer kan laten jodelen”

  Geen après-skifeestjes meer voor Skiwi, alias Herman ‘Marcske’ Verbruggen (60). Die moest vrijdagavond al na één optreden in ‘The Masked Singer’ zijn identiteit prijsgeven. “Ik deed mee omdat ik vind dat je als zestiger toch niets meer te verliezen hebt”, aldus Herman. Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaring in de show en onthult dat er al een aantal mensen afwisten van zijn ‘grote geheim’.
 2. Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”
  TV

  Moest Jack écht sterven in ‘Titanic’? Dina Tersago en Andy Peelman zoeken het uit in ‘Ze zeggen dat’: “Zo had het gekund!”

  Een nieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’ is in aantocht. Aangezien de film ‘Titanic’ 25 jaar geleden uitkwam, vinden Andy Peelman (39) en Dina Tersago (44) het hoog tijd om voor eens en altijd uit zoeken of Jack en Rose niet allebei op de houten deur hadden gepast. Van “zo raken we allebei onderkoeld” tot “zo had het gekund”. Slaagt het duo in hun opzet?
 3. BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen”
  TV

  BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruike­lij­ke normen”

  Afgelopen zondag werd Beyoncé (41) gekroond tot de artiest met de meeste Grammy’s ooit. Een historisch moment op de Grammy Awards, dat ook werd uitgezonden op de Britse televisiezender BBC. Al ging dat niet zonder een slag of stoot. Toen het ging over het grote succes van ‘Queen B’, toonde de zender namelijk beelden van de actrice Viola Davis (57). Een grote flater, die niet onopgemerkt voorbij ging. Na veel kritiek heeft BBC zich geëxcuseerd: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen.”