Lieve staat er tijdelijk alleen voor in ‘Ik Vertrek uit Vlaanderen’: “Maar ik word hier niet altijd serieus genomen”

 1. Onmiddellijk drama in nieuw seizoen ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’: “Als ik wist wat we gingen meemaken, had ik het nooit gedaan”
  Play
  TV

  Onmiddel­lijk drama in nieuw seizoen ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’: “Als ik wist wat we gingen meemaken, had ik het nooit gedaan”

  ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’ is terug, met nieuwe afleveringen waarin Vlaamse gezinnen gevolgd worden die hun dromen najagen in het buitenland. We maken kennis met de familie Van de Velde , die het domein ‘Sonnenhof’ in Oostenrijk koopt om er een gastverblijf van te maken. Al snel blijkt het pand een horrorhuis te zijn: “We voelen ons bedrogen door de makelaar.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. Meetjeslands koppel opent gastenverblijf in Oostenrijk, maar belandt in nachtmerrie: “Geen vergunning, bouwovertredingen en pak elektriciteitsproblemen”
  PREMIUM
  Lembeke/Maldegem/Bassevelde

  Meetjes­lands koppel opent gastenver­blijf in Oostenrijk, maar belandt in nachtmer­rie: “Geen vergunning, bouwover­tre­din­gen en pak elektrici­teits­pro­ble­men”

  Sam Van de Velde (36) en Lieve Van Hauwenhuyse (33) uit Lembeke (Kaprijke) openen volgende maand hun gastenverblijf ‘Nockalm Lodge’ in de Oostenrijkse bergen. Maar zowat alles wat kon fout lopen, liep het voorbije jaar ook fout. Maandagavond zijn ze te zien in ‘Ik vertrek uit Vlaanderen’ op VTM2. “Als we op voorhand wisten wat we zouden meemaken, hadden we dit gebouw niet gekocht.” Het verhaal van een nachtmerrie, met happy end.