Fair Trade. Op de foto: Patrick (Peter Van den Begin)
Volledig scherm
Fair Trade. Op de foto: Patrick (Peter Van den Begin) © VTM

Liefde voor Willy Sommers en flikken in het Antwerpse drugsmilieu: dit kan je vanavond op tv bekijken

TVHet verplichte verblijf in uw kot, met dank aan corona, wordt deze krokusvakantie vergemakkelijkt door de start van het klassieke tv-lenteoffensief. Om het bos door de bomen te ontwaren, bezorgen wij u dagelijks een compleet overzicht van alle nieuwe programma’s én van de toptitels die terugkeren. Met tekst, uitleg en exclusieve videofragmenten, zodat u voor geen verrassingen komt te staan. Voor de snelle beslissers is er dit handige overzicht. Wie meer informatie wil, klikt op een programmatitel en wordt op zijn wenken bediend.

 1. ‘Temptation’-Rosanna verdient hopen geld via OnlyFans: “Ze willen mijn tampons kopen voor 800 euro”
  TV

  ‘Temptation’-Rosanna verdient hopen geld via OnlyFans: “Ze willen mijn tampons kopen voor 800 euro”

  Het online platform OnlyFans valt in de smaak bij vele sterren en modellen, gezien ze daar zonder veel restricties foto’s en video’s kunnen aanbieden tegen betaling. Vaak gaat het om pikant materiaal. Ook ‘Temptation’-deelneemster Rosanna Voorwald (29) heeft er een account met vele fans. En foto’s is blijkbaar niet het enige dat die laatste willen: “Ze willen zelfs mijn ondergoed kopen.”
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 3. Veel commotie over finale ‘Big Brother’: “Nick verdient het om winnaar te zijn”
  TV

  Veel commotie over finale ‘Big Brother’: “Nick verdient het om winnaar te zijn”

  Jill Goede (22) mocht zich gisterenavond tot winnaar van ‘Big Brother’ 2021 kronen. De Nederlandse studente won daarmee maar liefst 70.405,50 euro. Al gaat het internet niet helemaal akkoord met haar overwinning. De televoting raakte namelijk overbelast omdat er zo massaal gestemd werd. Daarom moest de gerechtsdeurwaarder aan de hand van de laatste tussenstand de winnaar bepalen. Play 4 reageert.
 1. Familie Coppens ziet voor het eerst hun huisje in Zweden: “Neen, dat kan niet!”
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens ziet voor het eerst hun huisje in Zweden: “Neen, dat kan niet!”

 2. Schrijnende situatie in sociale woning in 'Vuilste Jobs Van Vlaanderen'
  Play

  Schrijnen­de situatie in sociale woning in 'Vuilste Jobs Van Vlaanderen'