Regi, The Starlings, Gene Thomas, Peter Vanlaet, Karen Damen en Sean Dhont steken leerkrachten een hart onder de riem in een speciale editie van 'Liefde voor Muziek' op vrijdag 26 november.
Volledig scherm
Regi, The Starlings, Gene Thomas, Peter Vanlaet, Karen Damen en Sean Dhont steken leerkrachten een hart onder de riem in een speciale editie van 'Liefde voor Muziek' op vrijdag 26 november. © VTM

‘Liefde voor Muziek’-artiesten maken special voor Rode Neuzen Dag

TVDe ‘Liefde voor Muziek’-ploeg maakt net zoals vorig jaar een speciale uitzending die in het teken staat van de zesde editie van Rode Neuzen Dag. Regi Penxten, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet en Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings zingen daarin nummers die gekozen werden door zeven veerkrachtige jongeren.

0 reacties

 1. Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”
  PREMIUM

  Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”

  Andy Peelman (37), intussen één van ’s lands bekendste politiemannen, speurt vanaf vanavond mee naar wie er achter de pakken van The Masked Singer schuilen. In onze rubriek Centen en percenten liet hij een tweetal jaar geleden al in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. “Zodra het mocht, ben ik als tiener in de horeca beginnen te werken. Mijn mama had het immers niet breed.”
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.