VRT
Volledig scherm
© VRT

‘Let’s talk about sex’ van Lieve Blancquaert krijgt hoop kritiek: “Beleefdheid was soms ver te zoeken”

TVIn ‘Let’s talk about sex’ op Eén reist Lieve Blancquaert (58) de wereld rond om te praten met mannen en vrouwen over hoe ze omgaan met liefde, relaties en seks. Een onderwerp dat vaak een heleboel reacties met zich meebrengt en dat is ook deze keer niet anders. Zo kreeg de fotografe al verschillende verwijten naar haar hoofd geslingerd. “Iemand vond dat ik de wereld naar de kloten hielp.”

38 reacties

 • DANNY WITTEVRONGEL

  1 week geleden
  Enquete die in de St Baafs eliteschool werd gehouden is niet representatief voor de huidige samenleving. Géén enkele migrant aan het woord gehoord. In deze uitzending lijken alle mannen wel aanranders en verkrachters ... Een kaakslag voor alle mannen die wel met respect met vrouwen omgaan. Die vier vrouwen met hun krijtboodschappen wakkeren alleen maar het vuur van de onverdraagzaamheid aan.
 • Paul Philippaerts

  1 week geleden
  Johan is dat niet van Alice Nahon? Goeie kommentaar overigens. Proficiat Lieve en laat die matcho mannen maar lopen, hun bijdrage is onder nul, en hun reactie bewijst hoe schrik ze hebben om hun vaak egoistische leventje in gevaar te zien komen
 • Johan De Paepe

  1 week geleden
  t is goed in eigen hert te kijken nog even voor het slapen gaan:is een gedichtje van Guido Gezelle geleerd op de lagere school wat me is bijgebleven ..er zijn 2 soorten Belgen;diegene die kijken vanuit hun buikgevoel en leven in het NU en diegene die kijken vanuit hun denken van wat ze geleerd hebben en ervaren hebben en dit niet kunnen loslaten ,gevangen in hun verleden dus: uitgesproken strakke en duidelijke begrenzingen behoren hierbij.Proficiat Lieve jij behoort tot de 1 groep SUPER BEDANKT
 • Dries Dumoulin

  1 week geleden
  Er gaat nog een tijd komen dat je je als gewone hetero man met pek en pluimen de stad wordt uitgejaagd !!?
 • Argus Vercauteren

  1 week geleden
  De scandinavische landen zijn op tal van vlakken pioniers. Niet alleen op het vlak van gendergelijkheid, maar ook op andere domeinen: vrouwvriendelijk en duurzaamheid...De mensen zijn er gelukkiger dan in Vlaanderen (België). Hier kampen ze met hoge zelfmoordcijfers en dat is grotendeels te wijten aan de Vlaamse bekrompenheid (hokjesdenken en stigmatiseren).
 1. Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen”
  Play
  TV

  Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen”

  Het was decennialang enkel een Engelse kroegensport. Maar sinds 'Dancing Dimi' een plaats aan de top afdwong, is darts hot in Vlaanderen. Enter 'BV Darts' op VTM 2. Negen bekende Vlamingen hebben zich in het grootste geheim maandenlang voorbereid. Ze kregen ook een roepnaam, kozen een strijdlied en werden vereeuwigd op een 'dartsschild'. Maak kennis met onder andere The Engine, The White Walker, G.I. Jinnih en Dart Vader.
 2. INTERVIEW. Wereldberoemde drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”
  TV

  INTERVIEW. Wereldbe­roem­de drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”

  Vanaf vandaag op Streamz: het tweede seizoen van ‘We’re here’. ‘Drag Race’-alumni Shangela, Bob the Drag Queen en Eureka O’Hara trokken opnieuw op roadtrip doorheen Amerika. Gewapend met gigantische dosissen charisma, uniqueness, nerve and talent willen de drie drag queens maar één ding: de US of A transformeren in een meer verdraagzame plek. “Zelfs in die kleine dorpjes vol vooroordelen en racisme wonen geweldige mensen”, vertelt Shangela in een exclusief gesprek.
 1. Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  8

  Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’

  Het ticket voor een derde aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ lag zomaar voor het grijpen, maar een compleet blokkerende Niels Destadsbader verprutste zijn finale hopeloos. Het kostte hem dan ook even om de nederlaag door te slikken. Voordien was nieuwkomer Wiam, de Antwerpse internet-sensatie, duidelijk veel te sterk voor haar tegenstanders. Ze haalde haast moeiteloos de derde hoogste Slimste Mens-score ooit.