Laura (21) en Roger (23)
Volledig scherm
PREMIUM
Laura (21) en Roger (23) © RV

Laura uit ‘Temptation Island’ wordt de saaiste deelneemster ooit genoemd: “Ik besef dat ik mensen hun kijkplezier vergal, maar ja...”

TVOf ze nog samen is met Roger, de jongste broer van bokser Sugar Jackson, mag Laura (22) niet verklappen - al zal ze dat op 5 april verrassend genoeg wél doen in ‘Goedele On Top’. Maar over hun verguisde aanwezigheid op ‘Temptation Island’ heeft ze nu wel één en ander te zeggen. ‘Was Fabrizio één van de verleiders geweest, dan was het allemaal anders geweest’, verklapt Laura.

6 reacties

 • Jollyn De zutter

  3 jaar geleden
  Dus de mensen willen echt hebben dat ze vreemdgaat i.p.v er goed terug uit te komen? Raar
 • raf janssens

  3 jaar geleden
  Fantastisch hoe zij het opzet van dit programma saboteert - ze is (voorlopig toch) duidelijk slimmer dan de programma-makers.
 • Annie Darden

  3 jaar geleden
  Ze is zeker geen meerwaarde meer. Zeker niet voor dit programma. Andere meisjes tegenhouden mag zeker niet. Ze doet net of ze moeder Theresa is. Begrijp niet wat die daar doet, zij vergalt heel dat programma.
 • Glenn Verbeeck

  3 jaar geleden
  Anderen tegenhouden om iets verkeerd te doen is echt wel een beetje belachelijk in dit programma. Het is toch de bedoeling dat de deelnemers zich uit zichzelf kunnen beheersen of niet? Ze snapt het programma precies niet goed:-)
 • Marko Decandt

  3 jaar geleden
  Je vraagt je dan af hoe het komt dat ze meedoen? Zelf ingeschreven? Betwijfel ik ten zeerste. Iemand die zo introvert is, zal zich nooit inschrijven in zoiets. Dus volgens mij moet er iets achter zitten. Het zal vooral Roger geweest zijn, of zijn familie die vooral voor de bekendheid zullen aangedrongen hebben.
 1. Wim Helsen openhartig in ‘De allerslimste mens’: “Ik heb zoals veel mannen een naam voor mijn geslachtsdeel”
  Play
  TV

  Wim Helsen openhartig in ‘De allerslim­ste mens’: “Ik heb zoals veel mannen een naam voor mijn geslachts­deel”

  Slechte week voor ex-winnaars van ‘De Slimste mens ter wereld’. Na Lieven Scheire moest nu ook Gilles Van Bouwel vroegtijdig de arena van ‘De allerslimste mens’ verlaten. Zo exceptioneel straf hij dinsdag de finale nog naar zijn hand zette, zo miezerig speelde hij dit keer tegen Bart Cannaerts. Nul goede antwoorden over boogschutter Paul Vermeire, titels van Deus-studio-albums en de Nederlandse auteur Rutger Bregman werden hem fataal. Nieuwkomer Lotte Vanwezemael hield de eer van de dames hoog en won.
 2. Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)
  TV

  Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris’ hoeven niet op hun honger te blijven zitten. Terwijl er volop gewerkt wordt aan het vervolg, kunnen de liefhebbers binnenkort wegdromen bij een roman. De serie krijgt een eigen fictieboek dat in oktober zal verschijnen. Het is volledig gebaseerd op het allereerste seizoen. Daarbovenop heeft Netflix de eerste beelden van seizoen drie vrijgegeven, waardoor we al een kleine sneak peek krijgen van de looks van Emily Cooper.
 1. Overleeft Zjef teelbalkanker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?
  Play
  11

  Overleeft Zjef teelbalkan­ker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?

  Goed nieuws voor de fans van Jenny en Patrick. Hun personages keren (eenmalig) terug in ‘Familie’. Dat raakte bekend in de marge van het grote feest naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de VTM-soap. Maar de verhaallijnen zijn momenteel zo dramatisch dat de vaste cast opnieuw vreest voor ontslagen. Sterft Zjef aan teelbalkanker en wordt Quinten in Signapore veroordeeld tot de doodstraf? Showbits spreekt met acteurs Jan Van den Bosch en Maxime De Winne over hun lot in ‘Familie’. “Trouwe kijkers moeten altijd schrik hebben dat een personage zomaar uit de soap kan geschreven worden”, vertellen ze aan Jarne in een nieuwe Showbits.