Laura Lieckens, bekend van haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’.
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Lieckens, bekend van haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. © Dieter Bacquaert

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ krabbelt recht na zware periode vol online pesterijen: “Ik heb al een paar dates achter de rug”

ShowbizzLaura Lieckens (27) en haar Sonny, een succesverhaal werd het niet in ‘Blind Getrouwd’. Laura slikte de teleurstelling door, niet wetend dat ze maanden later nog achtervolgd zou worden door vlijmscherpe kritiek. “Ik kreeg commentaar op m’n ‘scheef bakkes’ en vermageren mocht ook wel”, aldus Laura. En ze belandde op de koop toe ook een paar keer in het ziekenhuis met brandwonden en een knieblessure. Maar nu bijt ze terug, en wel met een boek. “Ik heb een ­maatje 38, op een goeie dag maatje 36. Moet het dan echt 34 zijn voor sommigen?”

5 reacties

 • Rina Wybouw

  11 maanden geleden
  Sorry dat ik. Dat hier neer schrijf mzzr alle. Dagen. Valt hier wel iets te lezen. Over die laura die deelnam in blind. Getrouwd dat het niet klikte met sonny das jammer maar die jongen deed alle moeite nu maanden aan een stuk lezen we hier elke dag wel iets over haar dat ze haar verbrand heeft sas erg mazr er zijn nog mensen die hun verbranden aan en strijkijzer of andere hoor dat komt niet hier te staan op internet dat mens schreeuwt. Om aandacht en staat graag in de belangstelling sorry
 • paola nerozzi

  11 maanden geleden
  Ik vindt het erg voor de reactie wat ze krijgt maar dat dank ze aan haar eigen en eigenlijk waarom heeft ze meegedaan om nu altijd in de belangstelling te staan want zo komt het over en een boek ja daar doet ge mee wat ge wilt maar ik wacht er niet op want het interesseert me niet wat ze met haar leven doet ma iedereen doet met zijn leven wat ze willen veel geluk in het leven verder 
 • Martine Goossens

  11 maanden geleden
  Een boek? Daar zit iedereen op te wachten...
 • Thierry Vansweevelt

  11 maanden geleden
  Het is je persoonlijkheid... die maakt jou lelijker.
 • johannes van Wetten

  11 maanden geleden
  En hoeveel dates gaan er nog volgen,de toenadering moet (welgemeend van 2 kanten) komen.
 1. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ schrijft boek over omgaan met haatreacties: “Ik werd neergezet als een trut en ben daar zwaar op afgerekend”
  Showbizz

  Laura uit ‘Blind Getrouwd’ schrijft boek over omgaan met haatreac­ties: “Ik werd neergezet als een trut en ben daar zwaar op afgerekend”

  Spijt heeft ze niet van haar deelname, maar je kan niet ontkennen dat ‘Blind Getrouwd’ voor Laura Lieckens een zware periode was. Niet alleen liep haar huwelijk met Sonny op de klippen, ze werd ook nog eens hard aangepakt door de kijker. Het regende haatreacties, die de 28-jarige jonge vrouw nu omzet in een boek met tips over hoe je daarmee om gaat. “Ik sta sterk in mijn schoenen, maar er zijn meisjes en vrouwen met minder chance”, vertelt ze in Het Nieuwsblad.
 2. Netflix verwent fans met eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’, ‘Bridgerton’ en het vijfde seizoen van ‘The Crown’
  TV
  1

  Netflix verwent fans met eerste beelden van het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’, ‘Bridgerton’ en het vijfde seizoen van ‘The Crown’

  Het streamingplatform Netflix heeft zijn fans dit weekend goed in de watten gelegd. Zo kregen we van het platform onder meer de eerste beelden van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’ en ‘Bridgerton’ voorgeschoteld. Daarnaast maakte Netflix ook nog de releasedatum voor het nieuwe seizoen van ‘The Crown’ en ‘Tiger King’ bekend.