Volledig scherm
© VTM

Laura Tesoro zet haar eerste spuitje in ‘Een Echte Job’

TVDe VTM-gezichten beginnen stilaan gerodeerd te raken tijdens hun stage als verpleegkundige in het UZ Gent. Het vertrouwen van Julie Van den Steen (28) op de dienst Materniteit groeit en ook Niels Albert (34) begint zijn functie op de afdeling Traumatologie en Orthopedie onder de knie te krijgen. Dat zie je woensdagavond in een nieuwe aflevering van ‘Een Echte Job’. 

  1. Laura Tesoro gefrustreerd omdat ze haar zangcarrière maar niet op toerental krijgt: “Ze moet geduld leren hebben, de weg is lang voor iedereen”
    PREMIUM
    Showbizz

    Laura Tesoro gefrus­treerd omdat ze haar zangcarriè­re maar niet op toerental krijgt: “Ze moet geduld leren hebben, de weg is lang voor iedereen”

    “Toen ik hoorde dat sommige clubs me niet wilden boeken, ben ik keihard beginnen wenen.” Als u dacht dat álles wat Laura Tesoro (24) aanraakt in goud verandert, dan is dit de realiteit: haar carrière is er een met twee snelheden. Alomtegenwoordig op tv, amper geboekt voor concerten - en dat was vóór corona al zo. Wij leggen haar frustraties voor aan muziekexperts en haar manager Stijn Peeters.