VTM2
Volledig scherm
© VTM2

Lange oprit, hoeve, praktijkruimte en grote tuin: Kelly Pfaff zoekt woning voor nieuw samengesteld gezin, maar verlanglijst is lang

TVKelly Pfaff zet haar zoektocht naar een droomwoning voor verschillende koppels verder in een nieuwe aflevering van ‘Waar Voor Je Geld?’. Deze keer zoekt ze naar een warme thuis voor een nieuw samengesteld gezin. Maar de verlanglijst van Roeland (41), Karen (39) en haar dochtertje Billy (5) is niet min.

 1. RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbijter, maar tenminste anders dan alle seriemoordenaarshows die u recent zag”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbij­ter, maar tenminste anders dan alle seriemoor­de­naar­shows die u recent zag”

  De meest zielige man op uw kijkbuis wordt dezer dagen vertolkt door Steve Carell. De acteur die vooral bekend is voor z’n komische rollen in onder meer ‘The Office’ en ‘Evan Almighty’ speelt in ‘The Patient’ een Joodse therapeut die worstelt met het orthodoxe geloof van z’n zoon, rouwt om z’n zopas overleden vrouw en daarbovenop ook nog eens ontvoerd wordt door een patiënt die een seriemoordenaar blijkt te zijn, maar daarvan af wil. Of deze nerveuze thrillerreeks op Disney+ ook zo therapeutisch is dat het een doorbraak in het controversiële seriemoordenaar-genre kan forceren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Is de comeback van ‘De Pfaffs’ een goed idee? “Shania en Kenji zijn er niet echt blij mee”
  PREMIUM
  Showbizz

  Is de comeback van ‘De Pfaffs’ een goed idee? “Shania en Kenji zijn er niet echt blij mee”

  Van 2002 en 2012 konden we mee gluren in het privéleven van de familie Pfaff. De realitysoap was destijds een succes, en ook vandaag profiteert VTM2 nog van de mooie kijkcijfers voor de heruitzendingen. Als eerste bekende familie van Vlaanderen werden ze de grondleggers voor andere reeksen zoals ‘De Verhulstjes’, maar toch blikken ze niet heel graag terug op die periode. Al is het volgens TV-kenner Jules Hanot niet zo heel verwonderlijk dat ‘De Pfaffs’ weer op het scherm te zien zijn: “Het is een logische zet.”