VTM2
Volledig scherm
© VTM2

Lange oprit, hoeve, praktijkruimte en grote tuin: Kelly Pfaff zoekt woning voor nieuw samengesteld gezin, maar verlanglijst is lang

TVKelly Pfaff zet haar zoektocht naar een droomwoning voor verschillende koppels verder in een nieuwe aflevering van ‘Waar Voor Je Geld?’. Deze keer zoekt ze naar een warme thuis voor een nieuw samengesteld gezin. Maar de verlanglijst van Roeland (41), Karen (39) en haar dochtertje Billy (5) is niet min.

 1. Is de comeback van ‘De Pfaffs’ een goed idee? “Shania en Kenji zijn er niet echt blij mee”
  PREMIUM
  Showbizz

  Is de comeback van ‘De Pfaffs’ een goed idee? “Shania en Kenji zijn er niet echt blij mee”

  Van 2002 en 2012 konden we mee gluren in het privéleven van de familie Pfaff. De realitysoap was destijds een succes, en ook vandaag profiteert VTM2 nog van de mooie kijkcijfers voor de heruitzendingen. Als eerste bekende familie van Vlaanderen werden ze de grondleggers voor andere reeksen zoals ‘De Verhulstjes’, maar toch blikken ze niet heel graag terug op die periode. Al is het volgens TV-kenner Jules Hanot niet zo heel verwonderlijk dat ‘De Pfaffs’ weer op het scherm te zien zijn: “Het is een logische zet.”
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.